Jeverezi kérdése:
Kevert szorongásos depresszióm van. Ezért jár valami leszázalékolás, vagy rokkantsági ellátás? 24/F
Figyelt kérdés
Hat éve küzdök szorongásos depresszióval és sajnos rosszul vagyok. Nehezen tudok tanulni a szorongás miatt. Le lehet százalékolni engem emiatt? Még nem dolgoztam hivatalosan semennyit így gondolom kevés rokkantnyugdíjat is kapnék.
A válaszokat előre is köszönöm
2017. jún. 18. 21:11
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem. Ahelyett hogy a nyugdíjon jár az eszed, valahogy küzdjed le ezt a bajt.
2/6 anonim válasza:
Én is ebben szenvedek , de ezen lehet változtatni gyógyszerekkel, gyógynövényekkel terápiákkal csoportterápiákal. Amúgy úgy tudom lehet e nélkül is kérni leszámoltatást de önmagában ezért nem jár. Én nagyon nem javasolnám egyébként mert nem tudhatod mikor gyógyulsz meg, és ha most rosszul döntesz elcseszed az egész életed.
3/6 anonim válasza:
Ezzel sajnos nem fognak leszázalékolni. Én többször is utaztam rohammentőben pánikrohammal, és már a kórházban megkérdeztem ezt. Majdnem kinevettek, és azt mondták, hogy gyógyuljak meg. Nem mellesleg meg is lehet, úgyhogy erre koncentrálj! Manapság még a féllábú embereket sem szívesen %-olják le, inkább elküldik gyöngyöt fűzni.
4/6 anonim válasza:
Mélylélektani terápiával (KIP, ego-state, regresszió, Bradshaw, Rossi) relatív gyorsan gyógyítható. A leszázalékolás elmebetegség esetén lehetséges.
5/6 anonim válasza:
Én is ugyanezzel élek, és tudok dolgozni, barátokkal lenni, énekkarra járni stb. Gyógyszerrel majdnem tünetmentes vagyok, bár most kicsit visszaestem, úgyhogy megyek majd megint dokihoz és megpróbálok egy terápiát.
Egy terápia, esetleg pár hét kórház szerintem nagyon hasznos lenne neked. Biztos, hogy elérhető lenne a javulás! Nem egy fáklyásmenet, az igaz, de meglesz az eredménye!
6/6 anonim válasza:
Gondolom kevert szorongásos-depressziós zavarra gondolsz. Nekem is van ez állítólag, de nem tudom, mit jelent. Ilyesmi sok embernek van, és nem tartják súlyos betegségnek, talán még elmebetegségnek sem. Még skizofréniára is kb. 50%-ot kapsz, és max. egy kis pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!