Az öngyilkosság mennyire alternatíva?
Figyelt kérdés
öngyilkosság, szar, az, élet2017. jún. 15. 18:16
11/58 A kérdező kommentje:
a probléma mi? önmagad,
2017. jún. 15. 18:36
12/58 anonim válasza:
A probléma az, aminek a megoldásaként választanád az öngyilkosságot.
14/58 anonim válasza:
Mindent értek. Azért akarsz öngyilkos lenni, mert öngyilkos akarsz lenni. Megkérted, hogy fejtsem ki a véleményem, de ez lehetetlen, a semmiről nem lehet nagyobb véleményem a semminél. Még ha mondanál egy olyat, hogy otthon minden nap vernek, nincs hol laknod, mindenki utál, valami megfogható dolgot, talán én is tudnék valami megfogható dolgot mondani, de így nonszensz az egész.
15/58 anonim válasza:
És mindezt úgy mondom, hogy én már egyszer kerültem be pszichiátriára gyógyszertúladagolás miatt.
16/58 anonim válasza:
De én legalább megtudom magyarázni, hogy azt akkor miért tettem.
17/58 anonim válasza:
Még akkor is, ha így utólag értelmetlen az egész.
18/58 A kérdező kommentje:
amikor nekem ilyen volt, mint neked, akkor én is meg tudtam magyarázni.
2017. jún. 15. 18:43
19/58 A kérdező kommentje:
csak az a gas h akkor nem sikerült
2017. jún. 15. 18:44
20/58 anonim válasza:
Na de akkor most lényegében milyen választ is vársz el? Az a válaszom, hogy sosem alternatíva, mert mindig vannak olyan dolgok, amikért megéri küzdeni. Ez eléggé kielégítő, mert ennél jobban nem tudok belemenni a témába, hiszen semmit sem tudok rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!