Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ismer valaki online pszichológ...

Ismer valaki online pszichológust akivel felvehetném a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Csak írni szeretnék neki,nem skypolni, és persze akinek nem kéne pénzt utalgatni mert külföldön élek és máshogy nem tudom megoldani. 23L
2017. jún. 10. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Ilyen pszichológus nem igazán van,illetve sok a csaló is.

Ha utolsó éves tanuló is megfelel (aki így meg rajtad "gyakorolhat") akkor írhatsz,de már praktizálót sehol se fogsz ingyen találni.

2017. jún. 11. 00:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most nem értem, ingyen? Ezt úgy mégis hogy képzeled? Már mér ne tudnál külföldről pénzt átutalni? Egy levélváltással, ami orvos válaszol rovatokban létezik ingyen, nem mész semmire, háromsoros semmitmondó válasszal, miszerint gondold át a motivációdat meg fordulj szakemberhez, leráznak. A pszichológus nem ad tanácsot. Nem az a dolga. Terápiát meg senki nem végez ingyen.
2017. jún. 11. 00:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha bárki jelentkezik, az sarlatán!

A pszichológus figyeli a testbeszédet, ami írásban lehetetlen. Skype nélkül pláne.

Ráadásul ingyen kérsz minőségi munkát.

2017. jún. 11. 05:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezzel így csak rosszul járhatsz!

TB alapon lehet nálunk is... hogy kinn mit lehet, nem tudom.

2017. jún. 12. 00:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen alapon bárkinek írogathatsz, kb. ugyanakkora a hatékonysága. Akár naplót is vezethetsz, vagy blogot. Érdemi visszajelzést, segítséget ebben a formában ne várj, a terápia alapja a személyes jelenlét és az, hogy a kliens működjön közre a saját fejlődésében (igen, áldozatot is kell hozni érte, anyagi áldozatot és energiaráfordítást egyaránt, különben semmit nem ér).
2017. jún. 12. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!