Online pszichológia teszt?
Több mentális problémával küzdök: szorongás, mániás depresszió, szociális fóbiák, önértékelési zavarok stb.
Az életem másról sem szól, mint az állandó kudarcokról. Hiába fogok bele bármibe, mindig minden balul sül el, ezért már nagyon nem is próbálkozok, csak passzívan "sodródok az árral". Az állandó kudarcok és rossz döntések miatt nincs se önbizalmam se önbecsülésem (magyarul utálom magamat mint a s***t).
Nem tudom hogy kihez fordulhatnék, merrefelé kéne menjek. A múltban már próbáltam segítséget keresni, de azok is rendre becsődöltek. (Rossz gyógyszert írtak föl, rossz szakembert találtam meg stb.)
Mivel nem bízom meg a saját megérzéseimben és nem akarom már az időt húzni az állandó keresgéléssel, ezért jobbnak látnám ha inkább ki tudnék tölteni egy ilyen online tesztet, hogy legalább az alapján tudjak orientálódni (felőlem lehet fizetős is, mit bánom én, csak használható legyen).
Ha kapok jótanácsot, azt szívesen fogadom. Ha nem, akkor így jártam.
Online teszt olyan mint anno Gyurcsók távgyógyítása a televizióban. Haszontalan dolog
Ha mentális gondod van pszichológushoz menj. Sajna Magyarországon érdemben csak magánrendelés érhető el, ami 8-12ezer/50 perc és jó sok hónapig kell járni mig valami eredményt is elérsz.
Az eü. támogatott annyira zsúfolt, ha van is a lakhelyednél, hogy nem lehet kivárni és olyan is, tisztelet a kivételnek.
Ezen kívül bizonyára találsz az interneten a gondodnak megfelelő fórumot
pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!