Mik a jelei a skizofréniának, pszichopataságnak?
Figyelt kérdés
Egyre többen mondják nekem azt,hogy lehetséges,hogy skizofrén vagyok,esetleg pszichopata,de én nem értem miért mondják,nem érzékelek semmi olyat magamon ami miatt ezt mondhatnák.Már régebben,(kb.1 éve)voltunk dilidokinál Ő is azt mondta,hogy később kialakulhatnak nálam ilyen dolgok mert elvileg már akkor is annak a jeleit vette észre. Szóval légyszíves valaki mondja már el nekem hogy ez pontosan mi is? 14/L2017. máj. 24. 18:21
11/16 A kérdező kommentje:
Illetve nem tudom kivel mehetnék el or oshoz ugyanis senki nem törődik velem. Már kaptam orvsotól gyógyszert ami ilyen nyugtató szerűség. Ma kezdtem el szedni,reggel bevettem egyett és kb a fél napot átaludtam annyira álmos voltam tőle.
2017. máj. 26. 13:30
13/16 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el, hogy komoly. Ha ezek tényleg igazak akkor azonnal menj pszichiátriára
14/16 anonim válasza:
Nem pszichopata vagy te, hanem troll.
15/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll...
Nemtudom a gyógyszer nevét csak azt tudom hogy a 24órából kb 18-at végi alszok a maradék időben meg szenvedek.
2017. máj. 30. 16:13
16/16 anonim válasza:
Rohadt r*bnc, vigyázz magadra mert a hangjaim véletlen arra utasítanak hogy kínozzalak meg.
Halálsorra valo pszicho aki cicákat öl iszt mosolyog.
:))) szörnyeteg! Kib*szott szjrnyeteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!