Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorngasos betegsegeimmel es...

Szorngasos betegsegeimmel es feltetelezett manias depresszioval, illetve szinten altalam feltetelezett Borserline-nal kihez forduljak? Pszchiáter, vagy pszihológus?

Figyelt kérdés

kenyszerbeteg is vagyok, ez biztos illetve szoc fobiam regebben volt ami mara mar teljesenn megszunt. az ocd megmaradt. es pokolla teszi az eletem

ezeket kerlek ne kerdozeljetek meg. utanuk olvastam/ neztem alaposam regebben. az elso kenyszer gondolataim 13 koromban jelentkeztem.amiket nem tudtam hova tenni. nagyon furcsa volt es nem ertetem miert nem tudtam elheseegni oket. egyebkent ez egyszerre kezdodott a szoc fobiabal most 26 vagyok. ezek igy osszesegebben pokolla teszik a nyomorult "eletemet". es az egeszhez csak ugy hozza tennem h silyos dadogok. szamomra is hihetetlen hogy szedhet ossze ennyi lelki nyavalyat. vajon vannak meg hozzam hasonlok?

2017. máj. 19. 19:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
volna magamtol a dokihoz elobb utobb valahogy kiszimatoltak volna. meg anyam elkezdene faggatni hol.jart a "kis" fia .....
2017. máj. 20. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!