Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontin szedés után ilyen...

Frontin szedés után ilyen tünetek?

Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok illetve estére is szedek egy szem 0.25mg frontint. Pl most is már kb húsz perce bevettem és most kezdem érezni a hatását : nem olyan elnyomó, nyugtató érzést okoz, hanem pont az ellenkezőjét érzem, erőteljesen ver a szívem, nyomást érzek a mellkasomban, szúrást érzek a torkomban, nyugtalan lettem, úgy érzem megint jön egy pánikroham. Ezek a tünetek pár hete jelentkeznek, miután beveszem a frontint. Vajon mi az oka ennek?
2017. máj. 10. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen nekem is ez volt, visszamentem az orvoshoz és írt fel másik nyugtatót!
2017. máj. 10. 22:48
 2/8 A kérdező kommentje:

Koszi, vissza megyek persze, de már évek óta nem volt gondom a frontinnal, nem tudom mi lehet a baj, hogy pár hete már nem úgy hat, ahogy eddig.

( a szúrást nem a torkomon érzem, hanem a tarkómban)

2017. máj. 10. 22:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Milyen másik nyugtatót kaptál?
2017. máj. 10. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
ezis ahogy az eddigiek pánikbetegségtől van! amúgy xanaxra cseréltük, de szerencsére már azt is letudtam tenni szép lassan
2017. máj. 10. 23:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Én xanax - al és citagennel kezdtem. A xanaxra sem úgy reagáltam, ahogy "illett" volna, hanem pont, hogy pörögtem. Bár vizsgaidőszakban jobban ment a tanulás (? Érdekes..) q citagentől meg állandóan álmos voltam de azt reggel kellett szednem, és még suliból is haza kellett mennem mert nem bírtam ébren maradni.
2017. máj. 11. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
A frontin a xanax generikuma, tehát gyakorlatilag ugyanaz.
2017. máj. 11. 21:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Valamiben mégis más, mert a xanaxot nem tudtam este szedni, míg a frontintól el tudtam lazulni.
2017. máj. 12. 07:09
 8/8 anonim ***** válasza:
nem más, ugyanaz. Más a neve meg a színe. De ennyi.
2017. máj. 22. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!