Az hogy elmebeteg embert látok heti-havi szinten a buszon, azért van mert bezárták Magyarországon a Lipótmezőt is? Vagy ilyen ember hogy lehet szabadon?
Van egy férfi, akit a trolibuszon és a villamoson is szoktam látni, kb ilyen havi pár alkalommal. 30-as, kopasz, szakállas, barnás bőrű (de nem cigány) és bolond.
A legfontosabb: Ül és elkezd üvölteni. Nem nagyon hangosan, inkább csak úgy, hogy: "Vöööööööööööööööööööööööö", amit kb az egész járműven lehet hallani. Nem ordít, de bőven hangos. Az anyukák azt mondják a gyerekeiknek hogy ne nézzenek oda. Egyszer ránéztem folyamatosan, amikor talán első alkalommal láttam és rámordított, hogy "Mit nézel?!", aztán folytatta tovább. Ha tovább nézem még lehet meg is támad.
Amiket még láttam:
-sokszor egy nagyméretű fekete szemeteszsák van nála (kb ilyen 100 literes) amit a hátán visz, mint egy batyut, ritkán hátizsákja van helyette
-télen, havazás idején egy szál pólóban van, úgy járkál
-amikor láttam hogy jöttek ellenőrök, őt valamiért nem ellenőrizték, kikerülték szándékosan, a földet nézve maguk előtt
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!