Jeverezi kérdése:
Meg akarok halni egyetemen nem sikerült egy zh-m így nem is kapok aláírást. Hogyan haljak meg?
Figyelt kérdés
Sírok már két napja mert nem sikerült a zh-m így nagy valószínűséggel csúszok egy fél évet egyetemen. Gondoltam meg halok de nem akarok valami fájdalmasat. Mondjuk ha beveszek 20 szem benuron tablettát az segít örökre elaludnom?2017. máj. 3. 20:03
1/8 anonim válasza:
Ha közelben lennél szívesen véget vetnék az életednek de sajnos... ne várd hogy most lepróbáljalak beszélni ha tehetném megkínoználak :) balfax
2/8 anonim válasza:
Nem érdemes rágódni rajta, előbb, vagy utóbb úgyis bekövetkezik.
3/8 anonim válasza:
Vonat elé ne.
Utálom, ha emiatt bizonytalan ideig késnek.
4/8 anonim válasza:
Ilyen miatt öngyilkosnak lenni még viccnek is rossz.
5/8 anonim válasza:
Ne izgulj, azok dolgoznak a legfaxabb helyeken, akik csusztak.
6/8 anonim válasza:
Minden tini, és nem tini öngyilkosjelöltnek üzenem:
MINDEN ÖNGYILKOSSÁG fájdalmas!Hihetetlen módon! (Beszéltem kísérletezőkkel)
Szóval: NE TEDD!
7/8 anonim válasza:
Édes istenem...
Nekem se sikerült egy zh-m. Na és? Akkor mi van?
Pót zh vagy vizsga...
Hihetetlenül életképtelen vagy,már bocsi.
21L
8/8 anonim válasza:
Vagy felveszed a tárgyat megint. Én is megbuktam 7 tárgyból egyetem alatt, nem nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!