Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez micsoda? Betegség?

Ez micsoda? Betegség?

Figyelt kérdés

Sokszor azt érzem hogy figyelnek, megakarnak ölni... Akkor is amikor otthon vagyok. Volt olyan hogy elmentem sétálni és nem mertem bemenni a házba, mert valaki betört és meg akart ölni.... Volt olyan hogy egyszer.. Nem is tudom, szóval láttam valamit ami nem volt ott, meg hangokat hallottam. Olyan is volt hogy nem mertem fellszálni a buszra mert a buszvezető, el akart vinni valahova és meg akart ölni... Legalábbis azt hiszem..

Mi történik velem??

2017. máj. 2. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz fordulj, vagy pszichiáterhez. Valószínűleg van valami baj, aminek ki kéne deríteni az okát.
2017. máj. 2. 16:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Skizofréniára emlékeztet. Menj el pszichiáterhez diagnózisért, és ha kell, írnak gyógyszert - ennek hiányában elhatalmasodhatnak rajtad ezek a képzetek, és lassan elveszted a kapcsolatod a valósággal!
2017. máj. 2. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!