Ha akkor fogyasztok alkoholt, amikor szomorú vagyok, miért leszek még szomorúbb részegen?
Figyelt kérdés
többször voltam már részeg depressziósként is, olyankor mindig felvidultam, tegnap viszont sírógörcsöket kaptam csak a piától. miért?2017. ápr. 30. 16:49
1/4 anonim válasza:
Ez már a vég, a kemény alkoholizmus.
2/4 anonim válasza:
Az alkohol oldja a gátlásokat. Ha szomorú vagy, még inkább kihozza belőled. Az alaphangulatra erősít rá.
3/4 anonim válasza:
Így kezdődik sok alkoholista története.
Az ember rájön hogy egy időre oldja a problémáit, elmúlik és erősebbnek érzi a problémákat.
Megint iszik, és a szervezete kezd hozzászokni a piához.
Addig folytatja míg fél liter whisky sem kottyan meg neki és annál is többet kell igyon a hatás érdekében. Előbb-utóbb feladja a szervezet.
Már most gyökerestül keresd meg a problémáid forrását és szüntesd meg. Depresszió esetén meg szakember kell, nem pia.
4/4 anonim válasza:
Az alkoholtól őszintébb leszel, saját magaddal. is. Egyébként velem is mindig ez van, ha iszom, akkor jobban előjön az is, ha szomorú vagyok. Ha pedig jó a kedvem, akkor a piától még jobban pörgök. Ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!