Ha beveszek 40 db Stilnox tablettát, és rá iszok fél
üveg whiskyt,100% hogy meghalok?
Figyelt kérdés
175 cm és 62 kg vagyok ha ez számít.
2017. ápr. 26. 06:06
1/6 anonim válasza:
A legnagyobb valószínűség hogy meghalsz tőle . Gyorsan elhalnak az agysejtjeid és minden szerved sos reagál és kezdődik a halál és a test bomlási folyamata és fájdalmas. Én nem tenném a helyedbe. Öngyilkosság lenne és saját karmikus bűnt hozol ezzel a tettel. Démonok akarnak tenni így lábalól. Ne hagYd istennek imádkozz egészségért.
2017. ápr. 26. 06:14
2/6 anonim válasza:
El kell keserítselek, a gyógyszeres (altatós) öngyilkossági kísérletek 99%-át megmentik.
Gyógyszerek közül néhány van, amelyikkel tuti biztosan meg lehet halni, de a többsége hosszú (több napos) haláltusával jár.
2017. ápr. 26. 06:43
3/6 anonim válasza:
Nem. Az altatók és nyugtatók nem a legjobb módjai az öngyilkosságnak. Szinte biztos,hogy nem halsz meg,viszont élő halott leszel.
2017. ápr. 26. 10:04
4/6 anonim válasza:
Szia, te vagy az akit zaklattak kiskoraban, es mar meg akarta magat olni hasonlo modon, csak akkor cataflammal? Mintha mar tobbszor lattam volna a kerdesed. Ezekre a modszerekre ne nagyon alapozz, mert akarmennyit is szedsz be a gyogyszerbol, meg siman tulelheted, de szenvedhetsz maradando agykarosodast is,es eleted hatralevo reszeben ugy fogsz letezni, mint egy szobanoveny.
2017. ápr. 26. 19:18
5/6 anonim válasza:
Aki meg akar halni, az már eleve nem tesz föl ilyen jellegű kérdést, ugyanis akkor már alapból nem biztos abban, hogy tényleg a halált választja-e. Nem tanácsos gyógyszereket, vegyszereket enni nagyobb mennyiségben - mert öntudatlan állapotunkban könnyen magunk alá csinálhatunk. Sőt, ha ügyetlenek vagyunk, halál helyett csak meghülyülünk, és életfogytiglan ápolhatnak minket.
Aki meg szándékozik halni, biztos és tuti módszert választ a halálra.
Én nem akarok senkit lebeszélni semmiről. Mindenki azt kezd az életével, amit akar. Ajánlanám figyelmedbe az alábbi videót, ami biztos módszert kínál az ilyen jellegű problémákra: https://www.youtube.com/watch?v=aCXmYMPEAlc
2017. ápr. 26. 21:06
6/6 anonim válasza:
Na de miért csak fél üveg whiskyt? Nem sajnálod a többit meghagyni ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!