Pánikrohamom van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már egy ideje pánikbeteg vagyok es így az éjszaka közepén nemigen van kihez fordulnom.... Nem tudok aludni, nem kapok levegőt, lefagy és rángatózik a lábfejem, ideges vagyok, szorít a mellkasom és a gyomrom. ..Aki tud, kérlek, írjon valami tanácsot, segítséget. ..Köszi előre is2017. ápr. 25. 04:12
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt régebben sokszor nagyon durva rohamom . Ha otthon jön rád azt tudod csinálni hogy fogsz egy zacskót és elkezdesz abba lassan lélegezni de tényleg lassan és kicsiket . egy idő után jobb lesz. A másik lehetőség hogy hívod a mentőket de nem fognak bevinni csak elbeszélgettek meg tanácsot ad hogy ilyen esetben kit hívj mert te egyedül vagy
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, egyébként közben kiderült, hogy nagyon súlyos d-vitamin hiányom van, ami szintén közrejátszik, ma kezdtem szedni vitamint.
21 éves vagyok
2017. ápr. 26. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!