Mitől szédülök egyfolytában?
Enyhe bizonytalanságérzetem nekem is volt fél napokig is. Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha a test belül üreges volna, megtöltve 75%-ig vizzel és ahogy mozgok az lötyög benne és billenten ezáltal ide-oda folyamatosan.
Gyógyszer megoldotta tokkal-vonóval s problémát, minek kínlódni.
Felesleges mindenféle vizsgálatra elmenned, úgyis az lenne, hogy nincs semmilyen szervi bajod (Hál Istennek).
Én is így voltam, mikor pánikbeteg voltam, én több hónapig szédültem, de úgy, hogy a fejem nem bírtam megfordítani egy egész éjszakán át. A háziorvos azt mondta, attól van, mert vírusos betegségem volt, és valami szemcsék lerakódtak a félkörös ívjáratokra.
K*rvára nem attól volt, hanem attól, hogy hónapok óta pánikoltam és besokallt a szervezetem.
Mikor kezdett oldódni a szorongás, amikor a doki és a családom rávilágított, hogy igenis jobban leszek, meg fogok gyógyulni, akkor kezdett múlni, mert elmúlt belülről az állandó idegfeszültség. Meg leginkább az Ataraxtól, a szorongásoldótól múlt el.
Amúgy tudod, hogy milyen gondolatra jönnek elő a rosszullétek...úgy érezzük, hogy ha kimondjuk, felerősödnek a tünetek...én is így voltam.
De egyszer kimondtam, hogy mitől pánikolok. Ott abban a minutumban feloldódott bennem a nyomás, az a kibírhatatlan feszítés.
Sok stressz és feszültség jár ezzel a betegséggel, azért szédülsz.
De meg fog változni, biztos a pszichiáter is elmondta, hogy idővel a szervezet is helyreállítja magát, mármint magától megszünteti a szédülés okát.
Szia! En 20 eves lany vagyok es mar 2 eve panikbeteg. Egyebkent nekem is onnantol kezdodott, hogy volt influenzam. En is folyamatosan szedulok, de mar ugymond megtanultam ezzel egyutt elni, te is probald meg. ES nem szabad bekepzelni semmi hulyeseget, hiszen ugysincsen semmi bajod, es semmi baj nemfog tortenni! En regen mindig azt kepzeltem be, hogy komaba esek es meghalok, de aztan az orvosom ravilagitott arra, hogy nem szabad kepzelegni,mert azzal elohivjuk a rossz dolgokat. Ez annyira megijesztett, hogy azota mar nem gondolok semmi hulyesegre. Amikor rad jon egy roham, ulj le lelegezz rendesen, es gondolj arra hogy mindn fenyes es szep es nem utolsosorban egy angyalra, vagy tunderre. Ja es arra, hogy nem fog tortenni semmi baj, hisz eddig sem tortent!!
Van haziallatod? Az sokat segithet!
Ha szeretnel irni nekem, es beszelgetni, irj a pocak1000@gmail.com e-mail cimre!
ERos vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!