Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichiáteremről álmodtam....

Jeverezi kérdése:

A pszichiáteremről álmodtam. Ezt elmondjam neki? Nagyon kellemes álmok voltak

Figyelt kérdés

Van egy pszichiáterem nő és huszonöt évvel idősebb mint én vagyok. De mégis szeretem nagyon.

Az egyik álmom az volt hogy egy francia ágyban feküdtünk Ő kávét ivott és reggel volt. Simogattam a kezét és beszéltem hozzá.

A másik álomban pedig ültünk a kocsiban Ő vezetett és meg mellette ültem és mentünk nyaralni mögöttünk ült egy kisgyerek azt nem tudom hogy lány volt e vagy fiú.

Sokszor gondolok a pszichiáteremre és nagyon várom hogy találkozzak vele. A modora figyelmessége nagyon tetszik. Egy igazi úri hölgy és még szép is!!

A kérdésem elmondjam neki az álmaimat?

2017. ápr. 12. 18:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
7-es! Nem hinném hogy oedipus komplexusom lenne. Hivatalosan személyiségi zavar és szorongás miatt járok hozzá kezelésre!
2017. ápr. 13. 20:45
 12/16 anonim ***** válasza:
68%-os vagyok. Én csak azt kérdeztem, minek kérdezgetsz itt, ha egyértelmű, hogy el akarod neki mondani. Hát mondd el. Egy vagy a sok közül. Majd jól beégsz. Azt hiszed a kedvesség, figyelmesség a személyednek szól, pedig nem. Te csak egy szerelmes ostoba beteg vagy, a doktornő csak a munkáját végzi. Nyilván jól esik neked a kedvessége, de ez nem az jelenti, hogy akar tőled valamit. Álmodozz csak tovább! Majd rájössz.
2017. ápr. 13. 21:41
 13/16 A kérdező kommentje:

Utolsó! Már bocsánat de azért tettem fel a kérdésemet mert kváncsi voltam más véleményére is hogy jó ötlet e. Sokan megerősítettek benne hogy mondjam el az érzelmeimet és így is fogok tenni.

Nem fogok beégni mert lehet hogy doktornóm is szeretne tőlem többet. Jó lenne ha eljönne velem randevúra esetleg kávéznánk egy menő étteremben és beszélgetnénk egymásról stb

2017. ápr. 13. 21:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét! :D
2017. ápr. 13. 22:10
 15/16 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

"Nem fogok beégni mert lehet hogy doktornóm is szeretne tőlem többet. Jó lenne ha eljönne velem randevúra esetleg kávéznánk egy menő étteremben és beszélgetnénk egymásról stb"

Pontosan erről beszélek, hogy ezt nem fogja megtenni, mert etikátlan. Vagyis leforditom, tíltja az orvosi etikett. VAGYIS simán elveszik az orvosi engedélyét. Ahhoz le kell zárjon veled mindenféle orvos-páciens kapcsolatot, hogy randizhasson veled.

Ne hasonlítsd már a papokhoz, akik gyerekeket molesztálnak. Szerinted az mennyire normális? Semennyire.

2017. ápr. 14. 10:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Így van!

Ne hasonlítsd össze a kettőt.

- ha a börtönben szexel két férfi, és nem történik erőszak, az az ő magánügyük! Az nem etikátlan. Viszont úgy tűnik, te még mindig a sötét középkorban élsz.

- a gyermek molesztáló papokat légyszi ne hozd fel menedékként! Az amúgy nem is (csak) etikátlan, hanem ... arra szavakat se találok.

"Előfordulhat hogy Ő is szeret engem?"

Egész biztosan nem, vagy ő maga nem jár el helyesen. Tudni illik, amint ez realizálódik benne, SZAKMAI KÖTELESSÉGE lenne téged, mint betegét "leadni". Mert onnantól kezdve már nem tudná objektíven, kívülről szemlélni a helyzetedet. Ilyen értelemben etikátlan - nem lenne fair veled szemben, hogy magához járat, miközben tudja, hogy a) az involváltsága miatt segíteni már nem fog tudni, b) míg hozzá jársz, mástól sem kapsz segítséget.

"kávéznánk egy menő étteremben és beszélgetnénk egymásról"

Nem akarom megbántani az érzéseidet, de ezen 2 percig nevettem :D

Kicsit azokra a hátszőrös, dagi, magányos "fiúkra" emlékeztetsz, akikkel soha nem álltak szóba a lányok. S most, hogy egyikőjük megtette (pl. a pénztáros bemondta az összeget), máris úgy értelmezed,h akar tőled valamit, és az elmúlt évek nagy, "lány"űrét vele akarnád feltölteni.

2017. ápr. 14. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!