Pillagcsatrik kérdése:
Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, szorongok munka közben. Diákmunkáról van szó, könnyû illetve nehéz fizikai munkáról. Mindig azt hiszem, hogy a többiek rólam beszélnek a hátam mögött. Félek, hogy elrontok valamit, folyton olyanokról fantáziálok, hogy mi lesz a reakciójuk.
Mielôtt még valami azt mondja, hogy váltsak munkahelyet, annak elárulom, hogy ez a negyedik 3 hónap alatt. Mindenhol elôjött a szorongás.
Jelenleg is ITT vagyok, csak most szünetem van. Esküszöm, néha nagyon kevés kell ahhoz, hogy elsírjam magam munka közben - bárcsak tudnám miért.
A munka kellene, mert kellene a pénz(jogosítvány és még sorolhatnám.) Tudnátok valamit javasolni? Vagy egy ilyen ember inkább NE is menjen dolgozni? Segítsetek, mert ez borzasztó!
18/f.
2017. ápr. 1. 00:12
1/2 anonim válasza:
Válts munka típust pl árufeltöltést.Amúgy meg ne azon gondolkodj hogy ki mit mond..ha meg elrontasz valamit nem túl nagy baj emberi dolog a tévedés.Nem vagy te robot szerintem.
2/2 anonim válasza:
Első lépésként nyugodj meg. El kell ismerni mind úgy kezdtük, hogy tapasztalatlan ki szerencsétlennek éreztük magunkat. Félelmetes volt szâmunkra első alkalmakkor az, hogy beestünk egy munkaközösségbe. Kell idő ahhoz hogy ezt megszokd, ahogy ahhoz is hogy kezelhesd az aktuális helyzeteket, vitákat vagy megtanyld mikor vonódj ki az összezörrenésekből. A kollégád szerencsére egy olyan ember akinek a véleményét nem kell magadra venni. Nem ő az aki este otthon vár hanem az akit te vâlasztasz majd. Kényszerközösség és ezt el kell fogadni. Bemész dolgozni, saját képességeidhez mérten ellátni a dolgod és felvenni a fizetést. Kb ennyiről szól legtöbb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!