Help! Úgy érzem, hogy mindenki megszívja, aki közel
kerül hozzám, miattam. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy például a családomban otthon tök jól kijövök mindenkivel (persze, néha vannak cívódások, de ez természetes és megoldható). Inkább a suliban vagy a barátaim/haverjaim körében van ez. Sosem volt sok barátom, de nem is nagyon találok, mert akivel megpróbálok barátkozni, azt egy idő után nem bírom megtűrni, és általában elküldöm a fenébe, vagy nem beszélek vele nagyon, de ha egyik se megy, akkor levegőnek is nézem őket. Bennem van a probléma? F/17
2010. máj. 12. 06:19
1/9 anonim válasza:
Igen, benned van valószínűleg. És nem is tanácsolnék semmit. Majd rájössz, ha már tényleg nem marad meg senki körülötted. Na, akkor remélhetőleg saját magad fogsz változni, meg a kamaszkor is elmúlik egyszer!:)
2010. máj. 12. 08:49
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem vagy csapatjátékos, illetve jobban szeretsz egyedül lenni.Ezért nem is értem miért erölteted a barátságot. Amúgy ez manapság nem is könnyű dolog. Szerintem csak néhány emberre van szükséged,de azok legyenek "minőségiek". Úgy értem, hogy ők se igényeljék a napi kapcsolatot,de alkalom adtán ott folytassátok a beszélgetést, ahol abbahagytátok.Esetleg Skorpió vagy?
2010. máj. 12. 09:23
3/9 anonim válasza:
Szia!
Nincs veled semmi probléma (az első hozzászóló szerintem ebben téved). Egyszerűen független természet vagy, aki inkább a maga útját szeretné járni. Tehernek érzed a többi ember jelenlétét, akik gyengék és csak szívják le az energiád. Később fogod megtalálni a barátaidat, akikből lesz 1 vagy 2. Ehhez érni kell.
A másik, hogy a tinédzserkor kellős közepén vagy, elég nehéz ilyenkor tiszta fejjel gondokodni. Mindent problémának élsz meg, ma így gondolod, holnap teljesen másképp, nem találod a helyed, szeretnél valahova tartozni, stb. Szóval nem írigyellek.
Egy dolgot jegyezz meg: ne korhold magad. Később visszaüt.
2010. máj. 12. 11:14
4/9 anonim válasza:
Szerintem az önbizalmadat fejleszthetnéd.
2010. máj. 12. 13:15
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg a 3.-at. De igen, az önbizalmam sincs a maxon, de igyekszem. Társoságban sokszor hallgatok, de sokszor a részemet is kiveszem is. Sokmindenkit azért nem bírok megtűrni, mert észreveszem rajta, hogy nem is rám figyel, hanem csak tetteti, de mondjuk elötte én végig hallgattam őt, és ha ezt szóbahozom, akkor gyorsan lelép. A másik dolog, ha valakit úgy érzek hogy teljesen rámszáll, vagy csak zavar (pölö energiavámpírok). Mégegyszer köszi MINDENKINEK a válaszokat! ha valamit még tudtok, akkor segítsetek kérlek. Amúgy bak vagyok :)
2010. máj. 12. 15:30
6/9 A kérdező kommentje:
A másodiknak: bocsi de nem értek veled egyet. Nem erőltetem a dolgot, és igen, nehéz barátokat szerezni, de attól hogy nehéz, hülyeség lenne nem meg próbálni! :) Igazad van a "minőségi" barátokkal, de én azokat küldöm el a jóbúsba, sajna :S
Amúgy a magyarok ilyenek, mert a külföldiek szerint egy magyarnak max 2-3 barátja van ÁTLAGOSAN, amíg ott kint 15-20.
2010. máj. 12. 15:36
7/9 anonim válasza:
Második vagyok. Az igazi barátot elküldheted a búsba...párszor.A nem frankó viszont mindig azt fogja mondani amit hallani szeretnél. Az meg mire jó? Akinek sok-sok barátja van, az nem csak magyar viszonylatban gyanús. Köszi, hogy elolvastál és kommentáltál. Nincs Veled gáz!De azért az értéket értékeld, ne tékozold el! Bikicsunáj!
2010. máj. 12. 17:57
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm második, hogy visszaírtál! :) Képzeld, megtaláltam azt, hogy ki az igazi barátom, csak úgy tűnik nem láttam tisztán. Téged ha ismernélek biztos hogy a barátomnak tartanálak! :)
2010. máj. 13. 18:19
9/9 A kérdező kommentje:
Az utóbbi kommentem 1-2 napja volt. És nem nyert :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!