Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik velem? 14/l

Mi történik velem? 14/l

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos, megpróbálom a kérdésem érthetően leírni. Szóval olyan érzésem van néha, hogy megszálltak. Az utóbbi napokban észre vettem, hogy teljesen más ember lettem. Osztálytársam is mikor leveleztünk megkérdezte, hogy én vagyok-e. Úgy érzem figyelnek. Követnek. Nem mindig, de az esetek 60-75%-ban igen. Ez volt talán ez egyik probléma. A másik, hogy jesszus, nem tudom, hogy jutott ilyen eszembe, de szeretnék depressziós lenni. Tudom, sose akarjam tudni milyen de úgy érzem, hogy már elkezdődött ennek a folyamata. Nagyon nyomott alapjáraton is a hangulatom de ez most más. Többszer szereltem szét a hegyezőm h megvághassam magam. Annyira nem voltak durvák. Egyre jobban felakarom adni az életem. Értelmetlennek érzem. Csak meg akarok halni. Mindenért magam hibáztatom. Nagyon gyenge idegeim vannak vagy, hogy is mondjam. Egy négyesért már sírok vagy ha nem értek valamit. Kérlek szépen segítsetek. :( Előre is köszöm és bocsánat a helyesírási hibákért.
2017. márc. 25. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Sürgősen kérj a szüleidtől vagy egy iskolapszichológustól/tanártól,vagy bárkitől, akiben megbízol segítséget!
2017. márc. 25. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Na azt most azonnal hagyd abba hogy bantod magad! Képzeld mar el mi lenne a szüleiddel ha öngyilkos lennel a semmiért? Amúgy 14 éves vagy valószínűleg kamaszodsz es a hormonok miatt vagy ilyen hangulatba, ezen mindenki atszokott esni, ezzel nincs is baj! De ha nagyon nyomasztva erzed magad keress fel egy pszichologust, az iskolakban is szokott lenni!
2017. márc. 25. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia. Szeretnék veled privátba beszélgetni. Én 13 éves lany vagyok itt az en sztorim is hogy ne érezd magad egyedül:

Apám itthagyott 6 évesen. Anyummal elek es testvéremmel. Állandóan szívják a vérem. Gyenge az idegzetem nekem is. De nekem rosszabb napjaim vannak szerintem mint neked. Felkelek hányinger lefekszek hányinger meglátok egy kaját hányinger. Valakinek baja van hányinger. Van olyan mikor már nem tudok büfögni mert már nincs mit olyankor sem adom fel. De hányni nem fogok. Életem soha nem szeretném veszíteni. Én pont ettől félek. Félek mindentől. Néha néha olyan erzetem van mint a filmekben mikor megáll az idő lelassul minden es halálgondolatok. Nem tudom mi van velem de félek. Lehet hogy csak meg fog jönni vagy ilyesmi. De anya is látja hogy nagyon nincs rendben. Szerdán reggel 7kor megyünk is vérvételre. Félek tőle de esküszöm hogy örülök neki. 5 . Alkalomból voltam már a pszihológusnál. Nem sokat segít. Ez az állapotom ez a hanyingeres azóta van mióta december utolso napjaiban hánytam. Folyamatosan. 2017 első éjszakáját végig aludtam. Azóta ilyen vagyok. 3 hónapja. És a szüleim csak most lépnek. Csak most van vérvétel es 5. Alkalomból voltam Pszihológusnál. 10 alkalmig ingyenesen van suliban. De szerintem nem lesz nekem elég. Légyszi beszélgessünk már privben hogy neked milyen gondjaid vannak. Meg nekem. Kifejtjük azt segítünk egymásnak. Most is este van ülök az ágyon es félpercenként büfögök. Hanyingerem van. Orvos csak B6 Vitamint írt fel. 3.ikat szedtem ma. Nem múlt el. Félek. Nem tudom mi lesz az eredmény.

Legyszi privi 😢😳

2017. márc. 25. 21:40
 4/4 KJUsul ***** válasza:

A pszichológus kutyakakát sem ér maximum jól benyugtatóz....

Vagy felír valami antidepresszánst amitől begolyózol és lövöldözni kezdesz a suliban, szerintem ugord át ezt a részt. Szüleidhez fordulj, ha elég jó fejek és megértőek. Ha nem bízol ebben, akkor tesóval, baráttal. Ha nincs, keríts egyet, akár netes barátot, lényeg, hogy valakinek ki tudd önteni, aki meg is ért,nem hülyéz le és megpróbál segíteni, önbizalmat önteni beléd.

Szóval csak a szeretet és saját magad gyógyíthatod a depressziót, nem holmi, mérgek vegyszerek. Jó jel, hogy látod, mennyire nem jó ez így, ez jó kezdeti lépésnek.

2017. márc. 29. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!