Mi történik velem? 14/l
Szia. Szeretnék veled privátba beszélgetni. Én 13 éves lany vagyok itt az en sztorim is hogy ne érezd magad egyedül:
Apám itthagyott 6 évesen. Anyummal elek es testvéremmel. Állandóan szívják a vérem. Gyenge az idegzetem nekem is. De nekem rosszabb napjaim vannak szerintem mint neked. Felkelek hányinger lefekszek hányinger meglátok egy kaját hányinger. Valakinek baja van hányinger. Van olyan mikor már nem tudok büfögni mert már nincs mit olyankor sem adom fel. De hányni nem fogok. Életem soha nem szeretném veszíteni. Én pont ettől félek. Félek mindentől. Néha néha olyan erzetem van mint a filmekben mikor megáll az idő lelassul minden es halálgondolatok. Nem tudom mi van velem de félek. Lehet hogy csak meg fog jönni vagy ilyesmi. De anya is látja hogy nagyon nincs rendben. Szerdán reggel 7kor megyünk is vérvételre. Félek tőle de esküszöm hogy örülök neki. 5 . Alkalomból voltam már a pszihológusnál. Nem sokat segít. Ez az állapotom ez a hanyingeres azóta van mióta december utolso napjaiban hánytam. Folyamatosan. 2017 első éjszakáját végig aludtam. Azóta ilyen vagyok. 3 hónapja. És a szüleim csak most lépnek. Csak most van vérvétel es 5. Alkalomból voltam Pszihológusnál. 10 alkalmig ingyenesen van suliban. De szerintem nem lesz nekem elég. Légyszi beszélgessünk már privben hogy neked milyen gondjaid vannak. Meg nekem. Kifejtjük azt segítünk egymásnak. Most is este van ülök az ágyon es félpercenként büfögök. Hanyingerem van. Orvos csak B6 Vitamint írt fel. 3.ikat szedtem ma. Nem múlt el. Félek. Nem tudom mi lesz az eredmény.
Legyszi privi 😢😳
A pszichológus kutyakakát sem ér maximum jól benyugtatóz....
Vagy felír valami antidepresszánst amitől begolyózol és lövöldözni kezdesz a suliban, szerintem ugord át ezt a részt. Szüleidhez fordulj, ha elég jó fejek és megértőek. Ha nem bízol ebben, akkor tesóval, baráttal. Ha nincs, keríts egyet, akár netes barátot, lényeg, hogy valakinek ki tudd önteni, aki meg is ért,nem hülyéz le és megpróbál segíteni, önbizalmat önteni beléd.
Szóval csak a szeretet és saját magad gyógyíthatod a depressziót, nem holmi, mérgek vegyszerek. Jó jel, hogy látod, mennyire nem jó ez így, ez jó kezdeti lépésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!