Ez milyen fajta pánikbetegség lehet? Többi lent
Már nem is tudom mikor kezdődött az egész, most 21 éves vagyok, olyan 15-16 évesen kezdődött. Szóval elég régóta fent áll a probléma. Minden úgy kezdődött hogy az iskolába voltam és rám jött valami féle rosszul lét. Izzadtam, gyorsan vert a szívem, nem bírtam megülni magamnak. Kikéretőztem de , nem engedtek ki. Az órát nagy nehezen végig ültem, aztán óra után elkéretőztem haza. Nem mentem orvoshoz és nem is mondtam el a szüleimnek akkor. Bementem másnap és ugyan ez. Azt vettem észre hogy amikor az iskolába beérek egyszerűen "rosszul leszek" . Otthon erről mit sem mondtam mert úgy gondoltam hogy nevetséges ez az egész hogy csak az iskolában vagyok rosszul, és azt hinnék hogy csak lógni szeretnék a suliból. Később észre vettem hogy ugyan ez a rosszul lét előjön nagyobb bevásárlóhelyeken is, pl: Tesco,Interspar. Most odáig fájult az egész hogy szinte ki sem tudok menni az utcára amiből nagyon elegem van. Semmi hivatalos dolgot nem tudok elintézni pl bank.
Dolgozni sem tudok ez miatt , romokba az egész életem. Barátnőmmel is nem rég lett vége a kapcsolatomnak az ok egyértelmű, nincsenek közös programjaink és még pénzem se lenne rá mert nem dolgozok. Mindenki egy lusta, "ingyenélő" embernek néz. Lelkileg ez nagyon zavar, sokszor megfordulnak dolgok a fejemben hogy véget vetek ennek az egésznek. Az alvás se megy,most 03.35 van és egyáltalán nem vagyok álmos. Ha valaki volt/vagy van ilyen állapotban az segítsen ! Hogy győzte le stb. Köszönöm előre !
Sajnos valószínűleg az.
Illetve szociális fóbia.
Van Tb által pszichoterapeuta.
Ő nem írhat fel gyógyszert,de gyanítom a te esetedben fogja ajánlani a gyógyszeres kezelést is.
Vele inkább arról fogsz beszélgetni,hogy miért érzed ezeket a dolgokat a tömeggel kapcsolatban.
És idővel arra fog téged irányítani,hogy nem kell tőle félned,mert irreálisak a félelmeid.
Kezdetnek majd elküld valahová,ahol kisebb tömeg van,hogy szoktasd magad hozzá,valószínűleg.
Nekem ugyanez áll fent.
Van valami változás azóta?
Hova fordultál segítségért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!