Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ti hogy tudtok együtt élni a...

Róbert dávid kérdése:

Ti hogy tudtok együtt élni a betegségetekkel?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket csak olyanok válaszát kérem akik tényleg betegek szintén és nem ide trollkodnak valami okostojás válasszal, én 14 éves korom óta szedek pszichiátriai gyógyszereket skizofrénia,kényszerbetegség,szorongás diaggal. Voltak nagyon rossz időszakaim évekig szobába voltam ki se mertem mozdulni,de mára már teljesen az ellentéte vagyok megyek csinálom a dolgomat szedek 4 fajta gyógyszert Amitrex,Olwexya,Rivotril,meg egy svájci erős szorongás oldót aminek a nevét nemtudom,én úgy érzem a betegségem elöbb megölt volna ha nem szedném őket úgyhogy beletörődöm hogy valószínű mindig szednem kell őket ezvan ezt kell szeretni 26/F

2017. márc. 21. 07:56
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
aztse tudom ezt egy normális nő hogy fogja tolerálni hogy én gyógyszereken élek meg hogy skizo vagyok meg még pár betegség,hát ne irigyeljen senki engem
2017. márc. 21. 08:25
 2/11 anonim ***** válasza:

Terápiára kellene menned, hogy el tudd fogadni, és fel tudd dolgozni az állapotodat, s menjen annak a helyén kezelése.

Keress egy jó pszichológust! A segítségével megtanulhatod elhinni, hogy te nem egy skizo vagy, hanem egy ember, akinek ezt a nehézséget adta a sorsa, sajnos, de ezzel együtt nem az a személyisége legfontosabb szelete.

Sok szerencsét!

2017. márc. 21. 08:43
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Kedves Dávid! Ahogy fentebb is írták keress másik orvost, aki nem csak "gyógyszereket" ír, hanem tényleg gyógyít.
2017. márc. 21. 10:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Én kényszerbeteg vagyok, és hát folyton küzdök ellene több-kevesebb sikerrel. Szedek antidepresszánst r, mostanában egész jól vagyok. Nem nagyon tudom elfogadni, amikor rossz, szenvedek rajta, de barátnőm így is szeret, és szerintem te is fogsz találni egy ilyen lányt :)
2017. márc. 21. 10:57
 5/11 A kérdező kommentje:
problémáim vannak a párkeresésel,nem vesznek komolyan vagy nemtudom nem látnak férfinak,járok pszichioterápiára az ébredések alapitványba beszél velem a doki akár 1 órát is egyhéten 1 szer,holnap megyek hozzá megint
2017. márc. 21. 11:58
 6/11 A kérdező kommentje:
De remekül érzem magam lelkileg,talán a terápia is besegitett de még nem kaptam annyit szerintem hogy érezzem a hatását.egyenlőre a gyógyszer a mankóm
2017. márc. 21. 12:05
 7/11 anonim válasza:

Én bipolar vagyok

.

Gyógyszereket csak néha szedek mert hízok töle.

2017. márc. 21. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Kedves Dávid, Szintén skizofrén lány vagyok. Van még pár diagnózisom, de már nem veszem komolyan. Ha van kedved, akkor szívesen leveleznék veled.
2017. márc. 21. 18:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Szociális fóbia, depresszió, érzelmileg labilis személyiségzavar - ezekben szenvedek. Már nem nagyon tudok velük együtt élni, így hamarosan öngyilkos leszek. Nem egy terápián voltam már, évekig jártam pszichiáterekhez, eredmény nélkül. Frontint szedek, ami kb. az állapotom szinten tartására elég. Vannak aktívabb napjaim, olyankor sokat segítek otthon/tesóméknál, de sokszor egész nap csak netezek. Amikor sikerül elmennem esetleg dolgozni, néhány nap/hét után már ott is hagyom a helyet, mert képtelen vagyok emberek között lenni. A családom igyekszik segíteni, de képtelenek elfogadni, hogy beteg vagyok és szerintem már sose fogják megérteni a problémáimat. Szóval, inkább a halál...
2017. márc. 21. 19:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja, azt elfelejtettem, 36/F...
2017. márc. 21. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!