Mit éreznek azok akik először kipróbálnak valamilyen drogot?
Olyanok válaszát várom akik csinálták már
Mielőtt legelőször kipróbáltátok mik futottak végig az agyatokon? Nem féltetek hogy mit fog kicáltani belőletek,vagy hogy mi lesz utána?
Dizájner drogot nem mernék a mai napig, mert ha van rejtett szív probléma, akkor felboríthatja az egyensúlyt, és lehet nem is hívna hozzám mentőt senki, a magyar viszonylatot tekintve ami egyenlő a koporsóval.
Füves cigit már próbáltam főként az alkohol váltottam ki vele, meg kerestem az új lehetőséget arra, miként hat nálam más anyag.
Erre azt a választ lehet adni hogy vagy jól érzi majd magát az ember, vagy rosszul amit kivált belőle. Mert ugyebár ezt sem szokás erőltetni, tartja a mondás minek iszik aki nem bírja, kb illik erre is.
Köszönöm jöhetnek még válaszok:)
Illetve még az érdekelne,hogy először hogy jutottatok hozzá?
Az úgy volt hogy, 15 éves voltam. Teljesen magányos az új helyzetekben. Senkivel sem oszthattam meg a gondjaimat. Egyre nagyobb volt a feszültség. Én szerettem volna ellazulni. Kicsit kikapcsolni. Hallottam, hogy sokan szívnak. Egy este 3-an betéptünk. Alig vártam, hogy lelépjenek hogy jobban élvezhessem a békét. Nem akartam hogy vége legyen. Percek alatt megoldódott minden gondom. Teljesen más ízeket tapasztaltam meg egy sima csokinál is. Lefeküdtem az ágyra az puha volt és meleg, elégedett voltam.
10 évig drogoztam. Számtalan orvos kezelt, rengeteg megalázó helyzetet éltem át és hatalmas erőfeszítésbd tellett mire a normálishoz közeli szintre sikerült összekaparnom magam.
Lehet hogy nem mindenkiből lesz fûggő, de az elején én sem annak készültem. Úgy gondolom nem érdemes kockâztatnod. 4 barátom halott. Nagyon kevés aki nem drogozik már. A többi ha így folytatja max 5 év és szintén meghalnak.
De a kérdèsre válaszolva:elsőre határozottan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!