Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan küzdjem le ezt a...

Hogyan küzdjem le ezt a dolgot? Milyen lesz így az infúzió bekötése?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon fura "félelmem" a tűkkel kapcsolatban.Nem mondanám hogy tűfóbia,mert az injekciókkal nincs bajom,és a tetoválásnál sem félek a tűktől.Anno piercinget is magamnak szúrtam.Az egész dolog a vérvétellel indul.Nem is igazán félek,mert a minimális fájdalomra fel vagyok készülve,de egyszerűen nem tudom kontrollálni a "tüneteket" amik ilyenkor jelentkeznek nálam.Elgyengülök,leizzadok,elfehéredek,hányingerem lesz,elkezd sötétülni a világ és elájulok.Minden alkalommal ez történik.Akkor is ez van amikor az ujjamat kell megszúrni vércukorméréshez.Nem tudom miért történik ez,hogy miért csak bizonyos helyzetekben van bajom a tűkkel.Lehet az a bajom hogy a könyökhajlatban és az ujjamon annyira érzékeny a bőr?Nemsokára lesz egy műtétem,és nagyon aggódom hogy hogy fogom elviselni az infúziót.Folyamatosan el fogok ájulni amíg a karomban lesz vagy mi?Szóljak majd erről a nővérnek vagy az orvosnak?
2017. márc. 14. 01:48
 1/1 TR75 ***** válasza:

Naná, hogy szólj. De ha műtét lesz, akkor amúgy is ki kell töltened egy pár kérdőívet, azon ezt is megemlítheted.

Adnak egy kis nyugtatót előtte, hogy ne szorongj.

2017. márc. 14. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!