1mg Frontint mennyire erős? Milyen hatása van?
Figyelt kérdés
Én semmit sem érzek tőle. 2mg-tól álmos vagyok, könnyebben elalszok, 3mg pedig elaltat, aztán 3 óra alvás után ébredés után még picit koordinálatlan a mozgásom. De semmi különös nyugodstágot nem érzek. Mitől van ez?2017. márc. 11. 20:04
1/4 anonim válasza:
a frontin olyan gyógyszer, amihez hozzászokik az ember, függőséget okoz, tehát egyre nagyobb dózisok kellenek ugyanannak a hatásnak a kifejtéséhet.
Ha nyomod a 2 meg 3 mg-kat, akkor ne csodálkozz, ha az 1 mg-nak nincsen hatása. Rövidesen a többi is kevesebb lesz.
2/4 anonim válasza:
Nagyon erős. Ne szedj ilyen magas hatóanyagú Frontint, mert nagyon nehéz leszokni még a kis hatóanyagúról is.
3/4 anonim válasza:
Ha egészséges nyugodt típus vagy akkor max álmosságot.
Ha olyan idegbeteg nyugralan vagymint én akkor fél szemtől ellazulnál. Hozzászoknál. Les.zarnál mindent. Nem aggódnal nem lenne szorongásod sem. Este vagy felpörget vagy elalszol.
Parszor vettem be de nem kívánom nem en vagyok tőle
4/4 anonim válasza:
Én azt meg sem érezném, ez egyénfüggő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!