Miért esik jól a vagdosás?
Én eddig nagyon ellene voltam de néhány napja elkezdtem a lapockámat először csak erőszakosan kapargatni, majd körömvágó ollóval/életlen bicskával sértegetni és véresre nyüstölni.
Majd ma már az alkaromon és ejtettem egy egyáltalán nem mély metszést.
Elsősorban nem tanácsért fordulok hozzátok, hanem magyarázatért..
Elképesztően nyugtató, kellemes, szeretetteljes érzéssel jár együtt ez a dolog, de nem tudom megfejteni, hogy miért..
17/F
én úgy tudom olyankor endorfin szabadul fel
sportoláskor is ilyen kellemes érzés fog el 1-1 nehezebb mozgássor végén, az még hasznos is , én inkább azt javaslom ;)
Biztosan megnyugtat, úgy gondolod, hogy inkább ott fájjon mint belül.
De nagyon kérlek ne csináld! Ne így nyugtasd magad, sportolj. :)
Sajnos nekem is igy volt. Én a lábamon csináltam.. Naggyon szerettem, akkor nem fájt semmi és nem érdekelt csak az.. Nem sokszor csináltam 3-5 alkalommal. De az utolsó vágások már nagyon nagyon mélyek lettek. És mivel nem tűnik el a combikamrol ezért hagytam abba.
És most te is ugy érzed hogy jo meg minden.. De meg fogod bánni ( most azt mondod magadban , dehigy fogom, nekem ez jo mit gondol ez a qva..)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!