Mit tegyek, ha nem akarom, hogy összeolvasszák a személyiségeimet?
Tudom, hogy ezzel szokták kezelni a disszociatív személyiségű embereket. És kellene is járnom terápiára, de nem akarunk egybeolvadni.
Félek, hogy azzal, hogy összeolvasztanak minket, elveszítjük az identitásainkat.
Valaki van esetleg hasonló cipőben? Nektek sikerült az összeolvasás? Nem vesztettétek el a többieket?
Köszönöm a válaszod, kedves Gébics. :)
Mindazonáltal inkább nem beszélnénk magunkról.
Szia! Végül hogy döntöttetek, ha szabad kérdezni? Én is úgy tudom, hogy nem minden esetben az a terápia végkimenete, hogy összeolvadnak az alterek 1 személyiségbe, viszont hatékonyabb együttműködés elérhető, hogy kevesebb konfliktus, nézeteltérés legyen köztetek.
Remélem minden rendben veletek (vagy veled, amennyiben mégis úgy döntöttetek) :)
Utolsó, annyira ostoba vagy. Azért majd nézz utána egy kicsit. Dissociative identity disorder a neve angolul.
Nem olvasztatunk.
Így is történt egy dolog, ami miatt átmenetileg sokunkat elvesztettük.
Mi majdnem belerokkantunk, mivel több család van gyerekekkel is (lehet ránk furán nézni, leszarom).
Ezt nektek kell tudnotok, de ha tudtok normális életet élni, akkor felesleges olvasztani mindenáron.
Mi nem szeretnénk, még most építjük vissza a családokat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!