Be pánikolok attól hogy félre nyerek? Depresszióba ez alapvető tünet? Nagy tablettákat nem merek bevenni.
Figyelt kérdés
Mostanság olyan problémám jött elő hogy bepánikolok ha gyógyszert vagy étrendkiegészitött kell bevenni. Ilyen kisebbet be tudok venni, xanax és B6 Vitamin. De omega 3 már túl nagy és bepánikolok hogy félrenyerek és megfulladok és nem merek bevenni nagyobb gyógyszert. nyelés előtt felmegyek a vérnyomásom és félek, ezt most hogy oldjam meg?2017. márc. 2. 20:24
11/14 anonim válasza:
10!
Te valamit nagyon benéztél.Mert én épp megértéssel fogadtam a kérdező problémáját.Mivel már találkoztam hasonló esettel.
Olyannyira,hogy a nagy pofájú,takony 1-es sem tudja,hogy még privátban is írtam neki!
2-es
12/14 anonim válasza:
Bocs. Bekavartam a válaszok számát. Egy oldalon állunk
13/14 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszokat! Annyira nem akadt meg csak éreztem hogy nem ment le régen egyből vízzel. Hanem még ittam rá 2 kortyot és úgy ment le. Egyenlőre úgy viszem be a magnézium-kálcium tablettát hogy vízbe feloldom és úgy iszom.
2017. márc. 3. 22:14
14/14 anonim válasza:
A nyelőcsőben perisztaltikus nyomással megy lefelé a lenyelt akármi. Nem kell erre ráparáznod, mert akár 20 percig is tarthat mire leér a gyomorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!