Miert nem vagyok kepes elengedni? Ez normalis?
Elore szolok nem egy tini dramarol van szo,attol hogy csak 15 eves vagyok..Szoval december vegen megismerkedtem egy sraccal. O 19 eves,nemreg koltozott el abbol a varosbol ahol en lakom.
Elkezdtunk beszelgetni,majd vegul osszevesztunk a hazudozasai miatt,de vegulis kibekultunk
Januar elejen talalkoztumk 2szer 2 nap elteressel
Azota csak az igeretek maradtak,februar elejen megigerte hogy nemsoka maximum!1,5-2 het mulva minden rendben lesz (elvileg letette az anyagot kb. 3 ev drogozas utan,de mindenki azt mondja hogy meg mindig tolja) de o tagadja,bizonygatja hogy talpra allt,stb..most megint osszevesztem vele de megint ujra keres es nem tudom mit csinaljak..pontosabban tudom hogy mit kellene e egyszeruen keltelen vagyok elengedni.
Miota ezek a dolgok vannak raszoktam a cigire,tobbszor szedtem be nyugtatot es sokat iszom is,egyre jobban uldozesi maniam van es csomoszor hallucinalok mindenfele dolgokat..
Szerintem ez mar nem normalis de nem tudom mit tegyek:(
A legjobb ha minden kapcsolatot megszakítassz vele mert ez a kapcsolat a fizikai és a mentális egészségedre is rossz hatással van. Van egy bizonyos pont amikor azt kell mondani hogy a p***ába mostantól azzal foglalkozok hogy nekem jó legyen. Fiatal vagy még kár tönkretenned magadat.
Igen ezek a dolgok nem normálisak és a fő okozójuk ez a fiú. Esetleg egy pszichológust is fölkereshetsz ha bátor vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!