Xanaxra úgy is rá lehet függeni, függővé lehet válni, ha valaki nem állandóan szedi és csak 0,25 mg-osat?
Leginkább úgy fogalmaznék, hogy minden tudatmódosító szerre rá lehet szokni. Tök mindegy hány milligrammosat szedsz és milyen időközönként. A dohányos sem úgy kezdi, hogy 1 nap elszív 2 doboz cigit. De a vége ez lesz.
Mert megnyugtat... persze, a nagyobb stressznél rágyújtok... Bazeg... ez megnyugtat. aztán már kisebb stressznél is rágyújtok, hogy ne legyen nagyobb stressz belőle.... Aztán már csak úgy rágyújtok, hogy ne legyek stresszes. És paff... függő vagyok.
Soha nem szedtem ilyeneket, pedig hidd el, lett volna rá szükségem néha... Lehet azért mert dohányzom :D
mindenkinek megvan a tikkje, hogy mire tud rászokni... Hallottam már olyat, hogy valaki 4 évig rendszeresen dohányzott, és gondolt egyet és lerakta... Nem is hiányzott neki. Na én 4 év után is kínkeservvel tudtam volna.
Ugyan ez a drogok meg a pia is... na meg a gyóügyszerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!