Miért keverem össze a valóságot az álmaimmal?
Figyelt kérdés
Mostanában folyamatosan előfordul hogy az álmaimra azt hiszem valós megtörtént dolgok és emlékek. A barátaimtól és családtagjaimtól folyamatosan azt hallom hogy "nem történt ilyen" "nem is voltunk ott, én nem mondtam azt, nem voltam veled" de a legijesztőbb az volt amikor egy fiúról beszéltem aki régen a szomszédban lakott és sokszor együtt sétáltunk meg beszélgettünk, de szüleim sosem hallottak róla, pedig tisztán emlékszem, hogy még volt is nálunk. Azt hittem szenilisek a szüleim viszont ma gondolkodtam és fogalmam sincs mi volt a neve, vagy hogy hol lakott, honnan ismertem, olyan ijesztő az egész. Van hogy a fordítottja is előfordul, tehát a valós dolgokról azt hittem csak egy álom volt. Ez valami betegség? Nagyon félek, 16 éves lány vagyok de eddig soha nem történt velem ilyen.2017. febr. 4. 18:35
1/3 anonim válasza:
Nézzd meg a rémálom az Elm utcában című filmet men ijesztgetésként de lehet van valami köze hozzá!
2/3 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt, hogy felébredtem és hirtelen azt hittem, hogy valóság volt. Átmentem anyáékhoz és elkezdtem mondani a dolgokat, hogy baj van, baleset volt stb, már nem emlékszem mi pontosan.
Aztán rendeződtek a dolgok mikor felébredtem. Mikor valami rossz történik az álmomban, akkor meg felüdülés a felébredés.
Nekem ébredés után helyreállnak ezek a dolgok.
3/3 anonim válasza:
Bolondnak gondoljak az embert, de ilyet en is sokazor ereztem es megneztem a neten (igen a negen sok baromsagot irnak...). Van egy olyan, hogy almunkban a lelkunk mashol jar, teret es idot es at tud lepni. Sem bolond nem vagyok, sem ezoterikaval foglalkozo, meg csak nem is erdekel az ilyesmi es badarsagnak tartom, de mivel sajat magamon tapasztaltam vagy tapasztalom en is, elegge elgondolkodtato. miert van az, hogy almomban minden olyan valosagos, reszletes, olyan emberekkel talalkozom, akiket a valosagban nem ismerek, olyan dolgokat, amik nem tortentek meg.. keptelenseg, hogy az ember agya minden ejjel csak ugy "fantazialgasson" ennyire reszletesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!