Hallucináció mitől van?
Figyelt kérdés
Tegnap este, amikor a buszmegállóban álltam , egy nő pár méterre tőlem állt sálban sapkában. Amikor odanéztem ,mintha egy ijesztő mosolygós ember lenne a feje helyén , aztán elgondolkodtam , hogy nagyon sötét volt és a sálat a szája elé tette , ezért láthattam olyannak amilyen. Viszont mivel velem még sosem történt ilyesmi nagyon megijedtem.. Szerintetek mi lehetett? Érzékcsalódás a sötét miatt, és mert sapka és sál is volt a nőn? Ráadásul elég ingerszegény volt mostanában az életem.. Nincs munkám , ezért kb két hete alig mozdultam ki a lakásból. Plusz a tegnapi indulás előtt rengeteg koffeint fogyasztottam és éreztem is hogy remegek, dobog a szívem. Amúgy se én se más nem beteg a családban.. Nincsenek örökölhető mentális betegségek. 20/L2017. jan. 31. 08:22
1/4 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy depressziós vagyok, mivel nagyon régóta nincs munkám de ennyi.
2017. jan. 31. 08:23
2/4 anonim válasza:
Kialvatlanság koffeinnel párosítva okozhat ilyet.
Ha nem fordul elő rendszeresen a dolog, akkor nem kell aggódnod.
3/4 A kérdező kommentje:
Soha nem történt még ilyen!:)
2017. jan. 31. 11:08
4/4 anonim válasza:
A sál miatt volt, és a kávé sem tett jót neked. Nincs semmi bajod, nyugodj meg. A kávét mellőzd, ha ilyen érzékeny az idegrendszered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!