Anyum meg akar halni, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Ez a helyzet most súlyosbodott el. Azt mondja nincs èrtelme èlnie ès társai . 17 lány vagyok, ès úgy èrzem ,mintha szerepcserèben lennènk. Mindig èn ülök az ágyán ès próbálom meggyőzni, hogy ne beszèljen ilyen butaságokat , de mintha már teljesen feladta volna. Nem tudom már mit csináljak, fojton beszèlek vele, fèlek egyszer baj lesz .2017. jan. 28. 19:02
1/6 anonim válasza:
Vedd ra valahogy, hogy menjen el pszichiáterhez. Ez nem normális, hogy a saját lányát ilyenekkel ijesztgeti... sürgősen orvosra van szüksége. Ez nem vicc. Antidepresszáns vagy valami kell neki... ez mar a végső kimerülése mikor mar valaki ilyeneket mond. Vidd el orvoshoz. Beszélj meg egy időpontot az internetről keress egy pszichiátert és aznap mikor kell menni vedd ra, és mond h mar időpont is van minden nincs vissza út menni kell és beszelni az orvossal. Másképp nem fog elmenni orvoshoz igy is elég nehéz lesz elvinni. De muszáj.
3/6 Szonjaa15 válasza:
Szerintem, kérj egy felnőttől segítséget.Nem feltétlen pszichológusra gondolok, de persze az sem lenne rossz.Egy rokont, vagy hozzátok közel álló személyt kérj meg, hogy segítsen.
4/6 longlife válasza:
Hány éves anyud.38-45 között?Ha még élek az ő szülei,testvérei,akkor nekik szólj.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát már ebből az lesz , hogy szólnom kell valakinek. Már èn is teljesen kivagyok, enni aludni nem tudok . De ilyenkor mit kell mondani, volt már valakinek ilyen ismerőse, családtagja, azzal szívesen beszèlnèk, mert úgy èrzem ez egy rèmálom .
2017. jan. 28. 19:39
6/6 anonim válasza:
Én a helyedben a következőt mondanám:
"Anya, megértem, hogy nagyon nehéz most neked, de kérlek, hallgasd meg az én oldalam is. Én most kamaszkorban vagyok, tele bizonytalanságokkal, kétségekkel és kérdésekkel. Én nem tudok a te támaszod lenni, hiszen még nekem lenne szükségem az anyám támogatására. A te problémáid még egy felnőtt embernek is feladják a leckét, én nem tudok velük mit kezdeni, csak megijesztenek és még jobban elbizonytalanítanak. Kérlek, mindkettőnk érdekében kérj segítséget, olyasvalakivel beszélj a problémáidról, aki érdemben tud segíteni. Nekem szükségem van rád, a támogatásodra és szeretném, ha meg tudnád oldani ezt a helyzetet. Kérlek, hogy kérd ki egy felnőtt ember tanácsát."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!