Lehetseges, hogy anorexia?
15 eves vagyok, lany, 165/66 cm es 41 kg. Nagyon nagyon szeretnek hizni, de nem sikerul akarmennyit eszek, lehet genetika, mivel apukám részéről mindenki sovány, na de ennyire hogy ne jojjon fel ram semmi...:/
Szoval, kerdesem lenne hogy lehetek e anorexiás? A menstuaciom rendben van, nem latom magam kovernek, nem akarok fogyni, de sokszor nagyon sápadt vagyok es hullik a hajam is (bar emellett dús hajam van). Es regebben megjegyezte ram keresztanyukam h ugy nezek ki mint egy anorexiás. Bar azota valahogy hiztam 1-2 kg-ot, de akkor is. Olvastam, hogy a szeklelesnek is koze lehet hozza, az is eleg keves (hetente 3x minimum max 4-5 de ez valtozo). Illetve nagyon karikasak a szemeim 8 vagy tobb ora alvas utan is... faradekony nem vagyok. Azt hiszem mindent felsoroltam amit akartam... sokat jelentene ha megnyugtatnatok, nagyon zavar a súlyom :/ illetve valami vitamint, (Béres csepp kivetelevel) tudtok ajánlani ami hizasra jo? 50-55 kg kozott szeretnek lenni.:/
Koszonom!
Ez nem anorexia. Én is hasonló vagyok, csak én 152 centi, 35 kiló. Sosem tudtam hízni, pedig nem eszek keveset, és a felsoroltak közül minden igaz rám is.
Egyszer azt olvastam valahol, hogy ha a körömágyad felőla körmeiden az a félhold alakú halványabb folt nem látszik, akkor pajzsmirigytúlműködésed van. Én nem vagyok ezzel kapcsolatban megvizsgálva, de nekem sincs ott. A pajzsmirigytúlműködés miatt nehéz hízni.
17/L
Nem vagy anorexiás, mivel nem célod a fogyás. Még, ha kívülről annak is nézel ki...
Amit én ajánlok: B vitamint egyél amennyit csak bírsz, az meghozza az étvágyat is. Vérszegény is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!