Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszáns mellé muszáj...

Antidepresszáns mellé muszáj nyugtató? Meddig? Mi lesz, ha elhagyom? Normális 1 szem a. d. mellé 3 szem nyugtató? Akkor is, ha kómás vagyok tőle?

Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 17:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az 1 mg oriasi adag, nem is csoda hogy ugy, hogy elotte sosem szedted ilyen konnyen "raszoktal"... most ezzel tuti nem lesz gond, kitartast es jo jogazast!

Az elozo voltam :)

2017. jan. 19. 19:59
 22/25 A kérdező kommentje:

"milyen elvonási tüneteid voltak neked 1 hónap xanax után? :O "

Még 1 hónap sem volt.

ijesztő volt, amit éreztem, ezért hagytam abba, de nehéz volt nagyon.

akkor írtam is ki erről kérdést, ott mondták, hogy ezek már az elvonási tünetek lehetnek.

nem biztos, nem értettem hozzá, mert előtte soha életemben semmi ilyesmit nem szedtem.

szóval annyira ki voltam készülve, hogy kaotikusan szedtem, aludni csak ezzel tudtam, de hajnal 2-kor mindig felriadtam, és nem is tudtam visszaaludni már 2 hét után sem, még akkor sem, ha hajnal 2-kor bevettem egy újabb szemet. 1 mg-os Xanaxról van szó.

délelőtt munkában kellett, ha meg olyanom volt, akkor délután is.

szóval volt olyan is, hogy napi 3 mg, de össze-vissza, mikor hogy voltam...

és amikor már 4., 5. napja felriadtam éjszaka és nem is tudtam visszaaludni, reszkettem, remegtem, izzadtam, vert a szívem, gyomorgörcsöm volt...akkor írták, hogy a szervezetem már követeli a következő adagot.

épp akkor volt a céges karácsonyi bulink, azokban a napokban.

3 hónap alatt csak az a délután volt az, amikor el tudtam felejteni a problémákat, vagyis akkor sem, de legalább szórakoztam egy kicsit. a lényeg, hogy 23.30-ra értem haza, éjfélkor feküdtem le aludni.

és a menetrend szerinti hajnal 2 órás kelés... 2 órát sem aludtam. annyira akartam, annyira fáradt voltam, de nem ment.

és akkor nagyon megijedtem. azt gondoltam, ilyen mértékben nem emelhetem az adagot, és ha most nem hagyom abba, akkor sosem.

azután már napközben nem vettem be, aludni még néha egy felet, de ennél többet nem.

hát ezért félek tőle.

2017. jan. 21. 14:57
 23/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a jógás videót, én is remélem, hogy hasznos lesz!
2017. jan. 21. 14:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez nem amiatt volt, 100%.
2017. jan. 21. 16:18
 25/25 A kérdező kommentje:

hamar kiürül, és hirtelen kezdtem el sokat szedni, ez volt a baj.

most, hogy egy hete szedem az antidepit, olyan "lesz*rom" érzésem van.

ez normális?

nem igazán érdekel semmi, sztem beveszem a gyógyszert és alszok, mást úgysem csinálok.

ezt kell éreznem tőle?

nem kéne feldobódnom?

vagy ahhoz még idő kell?

2017. jan. 21. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!