Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert erzem folyamatosan azt,...

Miert erzem folyamatosan azt, hogy 21 eves koromig ongyilkosnak kell lennem? Tudom furan hangzik de valamifele kesztetest erzek hogy ne eljek tovabb, pedig sikeres vagyok. Van baratnom, munkahelyem, de nem vagyok igazan boldog.

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 14:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazad van, de frusztralonak erzem elmondani masnak a problemaim szemtol szembe es amugy is mit tud velem kezdeni? Attol h elmondom mi van nem lesz jobb ugyanugy ahogy ide is leirom de ettol nem valtozik semmi.
2010. máj. 5. 15:35
 12/15 anonim ***** válasza:
A pszichológus nem arra van, hogy üljön, mint egy rakás sz*r és hallgasson, hanem arra, hogy segítsen. Megkeresi a problémád igazi okát, és orvosolja.
2010. máj. 5. 15:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Fiatalkori/felnőtté válási krízis. ezen szinte mindenki átmegy. nekem is volt egy ilyen időszakom, 20-22 éves korom között volt. folyton azon agyaltam, hogy mennyire szar a világ és senki sem ért meg, mindenki elbeszél a másik mellett, nincs összetartás, mindenki szarik a másikra. ne lelkizz annyit, élvezd az életet, tanulj, művelődj, láss világot, szórakozz, utazz, tapasztalj, erről kell szólnia a 20-as éveknek. ha a barátnőddel mégse érzed magatokat összeillőnek vagy nem érzed jól magad a munkahelyeden, válts. ez az öngyilkososdi meg marhaság, pár év múlva meg fogsz lepődni magadon, hogy juthatott ilyen eszedbe.

24 L

2010. máj. 5. 16:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Költözz külön, alapíts családot, tűzz ki célokat, válassz valami hobbit, és hagyd abba az önsajnálatot. Ha van valami az életedben, ami lehúz, boldogtalanná tesz, szüntesd meg. Ez a TE életed, nincs háború, demokrácia van, akkor mi akadályoz meg abban, hogy alakítsd a sorsod?
2010. máj. 5. 17:00
 15/15 anonim ***** válasza:
az utolsó előtti jól mondja, ezt hívják életkezdési válságnak. én épp várom, hogy elmúljon, már a faxom tele vele. :) a pszichológus pedig sokat tud segíteni, (olyan terapeutát keress, akinek személyközpontú, vagy kognitív-viselkedésterápiás végzettsége van, ne analitikust, az nem ilyen problémákkal foglalkozik) nehogy pszichiáterhez menj, az ad gyógyszert és viszlát..... szerintem is ez az öngyis marhaság el fog múlni, tömd tele a napjaid élményekkel! hajrá!
2011. febr. 16. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!