Két énem van, őrült vagyok?
Nem vagyok skizofrén, azt hiszem - azt akarom hinni -, hogy mindkét énem én vagyok és mindkettőről tudok.
Rengeteget gondolok morbid dolgokra, már kisgyererekkorom óta. Mindenért rajongok, ami véres, beteges, brutális, nem tudok mit tenni ellene. Régebben békákat kínoztam és öltem meg, rászúrtam őket egy botra, azt beleszúrtam a földbe és kövekkel dobáltam őket.. Szexuálisan is csak szadista dolgokra tudok felizgulni. Ezt az énemet úgy 7 éves korom óta Off-nak nevezem, mert ilyenkor kikapcsol az emberi mivoltom.
Ugyanakkor ezek miatt bűntudatom van, sajnálom, hogy ilyen vagyok. Szeretek törődni az emberekkel és segíteni nekik, mert olyankor nem érzem magamat annyira borzalmas embernek, de hát mit ér mindez, mikor szörnyű dolgokat gondolok?
Szeretek úgy gondolni Offra, mint egy másik személyiségre, dehát Off is én vagyok. De emellett van empátiám, van egy másik részem is, ami nemszörnyeteg. Ellentmondanak a tulajdonságaim. Próbálom azt mondogatni magamnak, hogy összetett ember vagyok, de egyre inkább úgy érzem, hogy ez így nem igaz. Nem tudom, hogy most Off vagy On vagyok-e.
Szerintetek milyen mentális betegségem lehet?
Lehetséges, hogy Disszociatív személyiségzavarod van.
Nekem az van, és szintén van egy a te Offodhoz hasonló személyiségem, de rajta kívül van még pár...
Nekem ezt a doki fejtette meg hogy ez a személyiségzavarom van.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!