Nagyon félek a kórháztól, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy mikor belépek a kórházba azért mert valami bajom van, akkor mindig rám tör ilyen görcsös remegés, mert iszonyatosan félek. A múltkor is amikor valami történt a lábammal és megkellet nézni egy idő után nem bírtam tovább és elkezdtem sírni, annyira féltem. Most meg megint mennem kell, mert van valami a hasammal és el kell mennem röntgenre, és már most félek. Nincs valami ötlet, hogy hogyan múljon el ez az érzés?2017. jan. 10. 10:29
1/3 anonim válasza:
A vizsgálatoktól nem kell félni! Csak a várakozás a piszok idegesítő. Ha műtenek azon is túl lehet lépni de mikor az ember bent fexik az már nem kellemes, ha nem fizetsz a többit te is tudod gondolom. ((karcag pl elég rossz ezen oldalról.))
2/3 anonim válasza:
Ha van rá lehetőséged,akkor kisérjen el valaki,vagy ha nem akkor vigyél magaddal könyvet vagy halgass zenét. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:D
2017. jan. 12. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!