Mi bajom lehet? Vagy bármi. Csak segítsen valaki, kérem!
Egyszerűsítem az egészet. Gyűlölöm magam. Vágdostam magam, már egy hónapja nem folyamodtam ehhez az eszközhöz, megpróbáltam mindig magamon segíteni, mert senki nem tud. Iskola pszichológushoz is járok, de semmit nem segít. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy megértene. Az elmúlt hónapokban változott meg minden és már teljesen a feladás szélén állok. Öngyilkos is akartam már lenni. Most is az szeretnék lenni. A doki mondjuk ezeket nem tudja, nem bízom már meg benne,mert mást se ért meg. Rengeteget sírok, kilátástalan minden, amit csinálok. Nincs olyan ember, akiben igazán megbízhatok. Olyan családtagom sincs, akivel bármit megoszthatnék.
Szóval, kérem! Valaki mondja meg, hogy mi van velem, vagy hogy mit kéne tennem. Valaki segítsen, mert úgy érzem, hogy meg fogok őrülni. 15/L
#1 116-111? Ez milyen telefonszám?
#2 eleinte én is ezt hittem:)
Lelkisegély vonal gyerekeknek. Írhatsz is nekik.
Ha az segít, nekem bármit kiírhatsz magadból! Nem ismersz, így megítélni sem tudlak...ha szeretnéd írj, bármiről, igyekszem válaszolni:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!