Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom lehet? Vagy bármi....

Mi bajom lehet? Vagy bármi. Csak segítsen valaki, kérem!

Figyelt kérdés

Egyszerűsítem az egészet. Gyűlölöm magam. Vágdostam magam, már egy hónapja nem folyamodtam ehhez az eszközhöz, megpróbáltam mindig magamon segíteni, mert senki nem tud. Iskola pszichológushoz is járok, de semmit nem segít. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy megértene. Az elmúlt hónapokban változott meg minden és már teljesen a feladás szélén állok. Öngyilkos is akartam már lenni. Most is az szeretnék lenni. A doki mondjuk ezeket nem tudja, nem bízom már meg benne,mert mást se ért meg. Rengeteget sírok, kilátástalan minden, amit csinálok. Nincs olyan ember, akiben igazán megbízhatok. Olyan családtagom sincs, akivel bármit megoszthatnék.

Szóval, kérem! Valaki mondja meg, hogy mi van velem, vagy hogy mit kéne tennem. Valaki segítsen, mert úgy érzem, hogy meg fogok őrülni. 15/L

2017. jan. 2. 19:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem fog tetszeni a válasz. Beszélj a szüleidnek a problémádról, és keressetek fel együtt egy pszichiátert. Ha ez semmiképpen nem megy, hívd fel a 116-111 telefonszámot. Csak ezt a hat számot kell bepötyögnöd, körzetszám nem kell. A hívás ingyenes.
2017. jan. 2. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
tinédzser vagy ez ebben a korban NORMÁLIS majd kinövöd :)
2017. jan. 2. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:
#2: k...ra nem normalis, hogy egy tinedzser vagdossa magat. ha szerinted az, mehetsz te is a pszichiaterhez.
2017. jan. 2. 19:41
 4/11 A kérdező kommentje:

#1 116-111? Ez milyen telefonszám?

#2 eleinte én is ezt hittem:)

2017. jan. 2. 19:41
 5/11 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm :)
2017. jan. 2. 19:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Lelkisegély vonal gyerekeknek. Írhatsz is nekik.

[link]

2017. jan. 2. 19:48
 7/11 A kérdező kommentje:
névtelenül megbízok bárkiben, csak ha tud segíteni valaki, kérem tegye meg
2017. jan. 2. 19:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha az segít, nekem bármit kiírhatsz magadból! Nem ismersz, így megítélni sem tudlak...ha szeretnéd írj, bármiről, igyekszem válaszolni:)

17/L

2017. jan. 2. 19:51
 9/11 anonim ***** válasza:
A pszichológus semmit se ér főleg az iskolai, írhatsz nyugodtan én is így vagyok talán tudok segíteni valamit nagyon sok mindenen végigmentem már :( 14/L
2017. jan. 2. 19:56
 10/11 anonim ***** válasza:
A pszichológus nem mindig jó, én mindig a pszichoterapeutát javaslom. Írj nyugodtan üzenetet és megpróbálok segíteni!! :) 20/L
2017. jan. 2. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!