Alkoholista vagyok, mit tegyek?
Ez már jó ha valaki elismeri, felismeri hogy ő alkoholista. Ez az első fontos lépés. Ha ez magadba tudatosul már félsiker. Tudom mert én is így voltam. Hidd el könnyebb mint gondolnád, Csak mindíg ott legyen előtted hogy mi voltál és hová akarsz elérni.
Az egyik legfontosabb hogy azt a társaságot el kell hagyni. !!! Mert ha van ilyen társaság , akkor azok mindíg leakarnak beszélni róla. Mindíg úgy próbálják beállítani hogy te szégyeld, kellemetlenül érezd e miatt magad. Csak akarni kell és menni fog.
Örülni ??? Hát ez igen érdekes mert teljesen más lesz az érték rend ezután. Igen, ez az öröm az igazi , nem az alkesz öröm, az az idétlen vigyorgás, röhögés. Akarat kell hozzá. Az biztos hogy ez egy kicsit más fajta élet , de legalább élet. Mégegyszer , ha akarod , könnyebb lesz mint gondolnád.
36 éves anyuka,ne igyál! Gondolj bele, milyen lesz a gyermekeidnek, ha beteg leszel az alkohol miatt! Márpedig egy idő után az leszel! Én is beleestem ebbe a dologba, amibe te, de már október 21.-e óta nem ittam alkoholt és jól érzem magamat. Nem is hiányzik.Tudok örülni a világnak józanul is,sokkal jobb így ébredni! Ha gondolod, írj privátban!
41 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!