Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tetralysal és alkohol?

Tetralysal és alkohol?

Figyelt kérdés
Három napja tetralysal nevű antibiotikumot szedek az arcomra és négy napja hagytam abba az izotetroin nagy hónapos szedését miután már nem bírtam elviselni a mellékhatásokat. ( szárazság stb oke de a depresszió eddig nem volt pedig 3 éve is szedtem egy kurat) holnap megyek találkozni a barátaimmal és hát valami ivaszat biztos hogy lesz... Ihatok egyáltalán alkoholt ezekkel? És ha igen, mennyit és milyet?

2016. dec. 26. 00:12
 1/2 anonim válasza:

Szia, nálam ugyanez a helyzet pár 2-3 napja szedem a tetralysalt a pattik miatt(egy hónapig kell), és én is egy kis baráti találkozóra készülök ahol jó lenne inni kicsit..

Úgyhogy nekem igazából kérdésem lenne, h te ittál végülis rá, és ha igen akkor hatotta gyógyszer és elmúlt az akne problémád? :D

2017. márc. 15. 15:17
 2/2 anonim válasza:
Valaki tudna valami tapasztalatot mondani?
2018. aug. 1. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!