Ezt hogyan dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
Én vagyok az a kérdező aki hétfön túladagolta a Frontint. Egy nagyon durva kényszergondolatom volt hogy megöltem valakit és már nem bírtam. De már a bevétel körülményeire sem emlékszem, a kérdés kiírása alapjan hétfő este volt de a tudatom csak kedd este jött vissza. én egy átmeneti szálláson lakom ahol elmondtam a történteket miután már magamnál voltam, nem szidott le senki. Nem szándékosan akartam ezt. Ráadásul ha a bevétel körülményeire se emlékszek már lehet akkor se voltam tiszta. Csak rossz hogy kiesett egy egész nap amire nem emlékszem. Ugye ezen túltehetem magam? Remélem a jövöben már nem lesz ilyen. Meg amúgy sem ez volt az első eset.2016. dec. 24. 00:01
1/1 anonim válasza:
Most te azon problemazol hogy aludtal egy jo nagyot a gyogyszertol? Vagy pontosan mi is a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!