Mitől hallok hangokat?
Figyelt kérdés
Kb.3 hete hangokat hallok. Eleinte csak ejjel zajokat, kesobb par napra ra, pl bezartam az ajtot es hallottam egy hangot, "bezarta az ajtot". Es minden cselekvesemnel hallottam. Neha a nevemen szolit. Utasitasokat ad, pl " allj meg", "ne arra menj". " Ne beszelsz vele" Stb... Mitol lehet ez? Szedek gyogyszert, stresszoldot, (1 honapja voltam korhazba, "ismeretlen szorongas" miatt, ahol ezt irtak fel.) Ennek.a gyogyszernek hallucinacio (is) a mellekhatasa. Lehet ettol van? Vagy mi bajom lehet? 18/L.2016. dec. 21. 17:43
12/13 A kérdező kommentje:
2 napig csak fel szem gyogyszert vettem be, de tegnap es tegnapott este mar egyaltalan nem vettem be. A hangokat meg mindig ugyanugy hallom... Mikor megy ki a gyogyszer teljes hatasa? Mikor nem fogom hallani?
2016. dec. 25. 10:38
13/13 anonim válasza:
3-4 hét míg teljesen kimegy a gyógyszer a szervezedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!