Létezik vény nélküli antidepresszáns szerű készítmény?
A Remotiv NEM antidepresszáns, hanem homeopátiás készítmény, kizárólag természetes alapanyagokból áll össze, nem tartalmazza azokat a KÉMIAI vegyületeket, amelyek a -valóban, és erősen(!)- depressziós agyból úgymond "hiányoznak"... És valóban csak két hét után hat, addig viszont a meglévő panaszok (nyugtalanság, idegesség, feszültség, stb) még fel is erősödnek. Sajna. De konkrétan nem antidepresszáns, tehát a szó szoros értelmében vett klinikai depresszióra annyi, mint halottnak a csók. :(
A "szerű" e készítmény esetben jó szó, de akkor viszont a depresszió is csak "szerű", illetve enyhébb hangulatingadozás, nyugtalanság, feszültség lehet...(?)
Szia!
Én egyszer Valeriánát kaptam, de foggalmam sincs h jelenleg az vényköteles-e... Kérdezz rá gyógyszertárban ha még nem tettted h mit ajánlanak. Engem is érdekelne a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!