Most mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
A problémám a következő: 25 éves fiú vagyok és kezelnek pszichiátriai gyógyszerekkel, 5 félét szedek - antipszichotikum, antidepresszáns, Frontin, hangulatstabilizaló, pulzuscsökkentő. Alapjában mindig szorongok és vannak kényszeres gondolataim is. Tegnapelőtt egy repülőútra mentem Németországba. Egy hostelben szálltam meg, volt a szobában 2 kínai lány meg egy kínai fiú. barátságosak voltak. De miután elmentem onnan jött egy kényszergondolat hogy csak nem öltem meg őket tudtomon kivül? Próbalom magam azzal nyugtatni, hogy emlékszem arra amikor köszönve kimentem onnan. Na most ha én bántottam volna őket vagy legalábbis az egyiket akkor nem tudtam volna olyan szépen távozni illetve fizikailag is kellett volna érzékelnem ha van valami. Sose bántanék senkit. Tuti, hogy nincs olyan betegségem hogy tudtomon kivül bántok valakit. De ez engem megőrjít. Az utazás nagyon jó volt de ez a rossz gondolat beárnyékolja az egészet! Mit tegyek? Attól rettegek hogy nehogy börtönbe vigyenek arról amiről nincs tudomásom.Ráadásul ezt le sem tudom ellenőrizni, hogy volt -e valami.2016. dec. 15. 21:47
1/1 anonim válasza:
Hívd fel a hostelt történt e mészárlás és érdeklődj tőlük a facen mi van velük . Hagyj fel mindenféle pirulás marhasággal , ezek mérgeznek és gátolnak minden tekintetben , itta bizonyíték . Megszűnt ami miatt szeded , jobb lett , használ ? Nem , árt ennyi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!