Nem vagyok felnőve egy kapcsolatra?
"21 éves vagyok és ... sajnos elköltözni nincs lehetőségem sajnos."
Ez nem igaz. Felnőtt ember vagy. Azt csinálsz, amit akarsz. Ha akarod, fogod magad, munkát keresel, és elköltözöl.
Ha otthon maradsz inkább, az azért van, mert neked úgy jobb, lásd be. Kényelmesebb, egyszerűbb, stb.
Az anyagiak sose lesznek olyanok. Pont.
Akkor? Maradsz gyerek örökre?
Muszáj valami rizikót vállalni. Gondolj arra, hogy egy csomóan sokkal rosszabb anyagi körülmények között élnek, mint te, mégse a szüleik nyakán lógnak. Nekik megy. Neked miért ne menne?
"Nem vagyok felnőve egy kapcsolatra?"
Ha másoktól kérdezed, akkor nem, nem vagy felnőve. Ha fel lennél nőve, akkor eleve nem lenne kérdés. Vagy ha mégis, akkor nem másoktól kérdeznéd, hanem csak saját magadtól - és némi gondolkodás után tudnád rá a választ.
"azt hazudom h megyek egy haverhoz de kérdőre vonják h már megint. Belefulladok ebbe a hazugságba de nem mondom el mert abból még rosszabb lenne a helyzet.Hova megyek mit csinálok stb. Miért kell ez+ az kérdések. Nem vagy kész egy kapcsolatra?"
Nem. Egyértelmű. Nem vagy kész egy kapcsolatra. Aki készen áll egy kapcsolatra, az tudja, hogy az ilyen kérdéseket nem lehet megúszni - és mégis válallja a kapcsolatot. A kérdés max. az lehet, hogy hogyan lehet az ilyen kérdéseket hárítani, mégpedig úgy, hogy ne legyen hazugság se, amit az ember mond, de ne is kelljen jobban beavatnia a magánéletébe a szüleit, stb., mint amennyire szeretné. De az ilyen kérdések együttjárnak a kapcsolattal, hiszen az a kapcsolat nem légüres térben létezik, hanem mindenféle rokonok, ismerősök között - ahol eddig is élted az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!