Nincs szinte semmihez kedvem, motiváció. Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Egyből a lényegre is térek. 22 éves egyetemista vagyok. Amikor elkezdtem az egyetemet az első két évben még rendesen tanultam, érdekelt minden. Mostanában teljesen megváltoztam, egész nap szinte itthon vagyok az albérletben, maximum kötelező bejárású órákra megyek be.... Itthon meg csak felkelek, eszek, bámulom a képernyőt estig, másnap újból elölről. Semmi nem érdekel, nem tudom magam rávenni a tanulásra (vizsgaidőszak itt van a nyakamon). Nem depressziós vagyok,hanem csak olyan üresnek érzem az életem.2016. dec. 1. 00:58
2/4 anonim válasza:
Nem érdekel már, amit tanulsz. Ennyi. Keress valami olyat, ami érdekel.
3/4 anonim válasza:
Papír-toll ...írj egy listát arról, ami érdekel, ami izgalommal tölt el ..legyen az bármi sport, zenélés, jóga, kreatìv tevékenység..vagy, amit csakúgy kipróbálnál, de eddig vmiért nem tetted...tervezd meg, és apró lépésekkel kezd el valamelyiket ...tényleg csak mert jólesik, semmit sem kötelezőből...ezt muszáj, ez olyan mint a nyaralás-fizikailag és lelkileg is töltődni kell, mert, ha csak elvárás és teljesítményről szól az életed, akkor jön a kiüresedés ! Ajándékozd meg magad egy masszázzsal, vagy menj úszni, kirándulni, iratkozz be egy küzdősportra, rajzolj stb ...amit szeretsz, csak példákat írtam.
4/4 anonim válasza:
Sziasztok! Ez nem depresszió...:) Kérdező,valóban tedd válltozatosabbá a napjaidat,amikor teheted,és megteheted persze kapcsolódj ki! Azt csináld amit szívesen is tennél,azért,hogy ne legyen unalmasak" a napjaid.Csak gondold át.Boldog új évet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!