Lehet olyan, hogy nem érzem, hogy ideges lennék, de mégis az vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval napok óta alig tudok aludni, fáj a gyomrom, étvágytalan vagyok, megy a hasam, sokszor érzem, hogy gyorsan ver a szívem. A figyelemelterelés egy kicsit segít. Nem érzem, hogy ideges lennék viszont történt mostanság valami, ami eléggé megviselt. Lehetséges, hogy ilyen formában jön ki rajtam?2016. nov. 16. 18:18
1/1 It Never Ends013 válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de ez előfordulhat. Velem is van úgy sokszor, hogy azt hiszem nem vagyok ideges, de közben meg mégis, csak nekem olyankor többnyire hányingerem van és én sem tudok aludni (bár alapból rossz alvó vagyok), semmi több. És általában nekem az szokott segíteni, hogy kimegyek sétálni egyet, magamban vagyok, zenét hallgatok, de olykor a társaságot is igénylem, hogy ez a tudat alatti idegesség elmúljon. Ez a kettő szokott rajtam segíteni. 16/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!