Ha ez így marad, soha nem lesz nekem párkapcsolatom. Normális ez?
nem tudok párkapcsolatot kialakítani senkivel, hiába tetszik, hiába felel meg az elvárásaimnak, hiába megbízható... Nem megy!!
Volt egy olyan gondom, hogy sosem érinthetett meg engem soha senki, valahogy nem bírtam elviselni... még egy kicsit fenn áll ez a problémám is ,de már nem annyira...
Újabban viszont, azt hiszem érzéketlen vagyok... Nem tudok adni és kapni szeretetet... Alapból én jószívű vagyok, és szoktam segíteni , akinek kell, akár meghallgatom ,ha valami nyomja a lelkét, vagy akármiben amiben tudok segíteni szoktam... De mégis úgy érzem ,hogy nem tudok szeretni igazán.. akár barátról van szó... És van most egy srác, aki tetszik, de amikor arra gondolok, hogy összejönnék vele, meggondolom magam... De nem miatta, csak valamiért félek, megfutamodok a párkapcsolattól és ez már így van évek óta... sok exemmel ezért szakítottam. Mintha nem akarnék kapcsolatot, pedig de akarok... Ez normális? Elmúlik ez? 20 éves vagyok már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!