Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Panikbetegsegnel lehet olyan...

Panikbetegsegnel lehet olyan tünet hogy minden előzmény nélkül teljesen jól voltam és hirtelen majdnem elajultam elkezdett gyorsan verni szívem, de minden egyik pillanatról a másikra?

Figyelt kérdés

2016. nov. 13. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálam így jelentkezett. Addig még csak nem is hallottam ilyen betegségről. Hirtelenjében azt hittem, hogy itt a halál..
2016. nov. 13. 13:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is igy vagyok vele semmi bajom és hirtelen le kell feküdnöm mert elajulok, de van oylan is hogy egész nap szedulok enyhén... És még rá stresselek es még rosszabb lesz
2016. nov. 13. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen
2016. nov. 13. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen sajnos ez ezzel jár. Ahogy az előző 3 válaszoló is írta. Nálam is derült égből a villámcsapás.
2016. nov. 13. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez pontosan a pánikbetegség egyik jele. Van akinek csak bizonyos helyzetekben jön elő pl nem tud tömegközlekedéssel utazni, mert jön egy ilyen roham (szívdobogás, szájszárazság, fulladásérzet, ájulás, van akinek stressz hatására (fogorvos vagy egyéb stresszes helyzet) és van akinek csak úgy ok nélkül.

Lehet még nagyon ritkán mps jele, mert az ilyen betegek hajlamosak a szívdobogásos rosszullétre, de annak egyéb tünetei is vannak: szorongás, szívdobogásérzés az egész testben, hallható zörej a szívnél stb. Elég sűrűn előforduló rendellenesség, van aki tünetmentes vele, van aki nem. Azért ha tapasztalsz még ilyet akkor nem árt egy háziorvosi látogatás, EKG és kiderül.

2016. nov. 13. 20:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Csinaltak ekgt utána elmentem doki de minden rendben volt
2016. nov. 13. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!