Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan adjam valakinek a...

Hogyan adjam valakinek a tudtára hogy szükségem van segítségre?

Figyelt kérdés

Egyszerűen meg akarok halni de nem merek.Túl sokat kaptam és elég volt.Próbáltam elvéreztetni magam de az is csak addig ment amíg el nem ájultam utána abbamaradt a vérzés.Próbáltam gyógyszerrel de meghánytatam magam mert féltem.És érzem hogy ezeket más segítsége nélkül nem menne.Régebben 2 barátnőm adta a lelket vmilyen szinten (2-3évig) de nekik nem mertem elmondani az igazat ezért otthagytam őket.

13l

2016. nov. 5. 15:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én egy dolgot nem értek."Próbáltam elvéreztetni magam de az is csak addig ment amíg el nem ájultam utána abbamaradt a vérzés."- nem vették észre a szülők? Ha már elájultál a vérveszteségtől, gondolom korházba kerültél. Csak úgy kiengedtek?

Szerintem is minél hamarabb kérj segítséget. Ha családoddal nem olyan a kapcsolatod akkor egy tanártól, iskola pszichológustól (mindenhol kéne legyen). Jó úton haladsz hisz segítséget szeretnél. Bátorság!

u.i. ha gondolod írj privátba :)

2016. nov. 5. 22:03
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 ilyen velem is történt (nem szándékosan ártottam magamnak, szereltem és baleset volt), senki nem volt otthon, elég mélyen belefúródott egy éles alkatrész a combomba, kirántottam, mert hülye vagyok, és ömlött belőle a vér. Telefonon akartam segítséget hívni, de elsötétedett minden, mielőtt tudtam volna, aztán arra tértem magamhoz, hogy a saját véremben fekszem. Gondolom a kérdezőnél se derült ki.

Kérdező, hol vagy, mi van most veled?

2016. nov. 6. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!