Van itt olyan borderline, aki nem szed gyógyszert, és emellett nem saját maga, hanem szakember diagnosztizálta?
Borderline-nal diagnosztizáltak a pszichiátrián (ahova ájulással kerültem - nem vicc), gyógyszert erőszakoltak belém, holott se magamra se másokra nem jelentettem veszélyt, de amint kikerültem, abbahagytam a gyógyszereket amikre sohase volt szükségem és jobban is lettem. Ettől függetlenül rendszeresen vannak pánikrohamaim, félelmeim, kényszereim, rejtett sírógörcseim és elfojtott problémáim. A pszichiátrián is volt, csak a gyógyszerek rosszabbá tették.
Tanulság - tilos gyógyszert szedni, inkább olyan környezetbe kell kerülni ami elfogad, ahol van lehetőség megismerni a saját képességeket, saját érdeklődést, a munkáltató nem elutasít meg hiteget hanem alkalmaz és megtart és küzd az alkalmazottért, akinek az hatalmas küzdelem, hogy egyáltalán be tud jutni dolgozni. Egy olyan környezet, ami szeret, elfogad, anyáskodik/apáskodik, védelmez, semmi életveszélyes létegzisztenciális stressz, hanem ami az élethez kell stressz.
Ha létezne ilyen környezet, megszűnne a Borderline
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!